Triky na splodenie dievčatka

diunka
2. sep 2020

Ahojte baby, myslíte že sú nejaké,,triky,, 🙂 splodiť dievčatko? Dočítala som sa viacero rád ako napríklad vyšší príjem bielkovín pomáha či mliečnych výrobkov 🙂 skúšali ste niektorá? A vyšlo/nevyšlo? Ďakujem za každú odpoveď 🙂

sunny8
2. sep 2020

Podľa mňa to nevies ovplyvniť

vikusjk
2. sep 2020

@diunka hmm, myslis, ze sa da ovplyvnit, aky chromozom bude mat spermia, ktora oplodni tvoje vajicko? Ty mozes papat co len chces, tvoje vajicka budu mat vzdy chromozom X. Ide o to, ci bude oplodnene spermiou s chromozomom X, alebo Y ;)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
2. sep 2020

Za jeden tyzden dvakrat taka ista a nezmyselna diskusia🙉 Ale znovu poradim-obaja musite mat ponozky a ako ma minule jedna kocka vhodne doplnila, bude fajn ked budu ruzove.

mon2523
2. sep 2020

niekedy sa cudujem, ze takymto radam vobe ludia veria. ovplyvnit sa to podla mna neda a radsej by som to nechala tak. je jedno co sa zadari, hlavne aby blo dietatko zdrave nie?

cookie29
2. sep 2020

no skusat to vzdy mozes, mas 1 sancu z dvoch, ze to vyjde...

diaalex
2. sep 2020

@diunka podľa mna sa to nedá 🙂 manžel má brata a 6 bratrancov (čisto chalani v rodine), ja mám sestru (1 bratranca a tým to končil) a predsa máme dievčatko 🤗

lenuliatko84
2. sep 2020

Daj si to vypocitat,triky na to nie su

viikkki
2. sep 2020

Skus jonasovu kalkulačku a čítala som vraj "dievčatkovske" spermie sú pomalšie tak treba mať sex 1-2 dní pred ovu a keď chcete chalana tak v deň ovu... Aj my chceme dievčatko zato som už všetko možné čítala 😅

danica2711
2. sep 2020

@dskjhfdlkdjhl neprovokuj, zas nás vymažú

gabsisi
2. sep 2020

@diunka dá sa spraviť výpočet podľa Jonáša , alebo tiež som počula o teórii kedy dievčenské spermie sú životaschopnejšom a teda treba sa snažiť koncom cyklu..... ale či to funguje neviem. Budem to zisťovať asi pri snahe o tretie, keďže mam doma dvoch chalanov🤪

bajka16
2. sep 2020

To musíš nájsť muža čo robí dievčatka ideálne ísť do baru a pýtať sa koľko ich má doma 🤭 Bože pohni rozumom to proste neovplyvníš ničím ak chceš dieťa chci aby bolo zdravé hlavne 🤯

polodrahokam
2. sep 2020

.

nika3136
2. sep 2020

Ja neviem, my sme plodili na chlapca...a mame chlapca. Povahovo, inak je to oficialne dievcatko 😃 mozem ti dat taky recept ak chces 😃😃

simca06022011
2. sep 2020

@nika3136 tiez tak :DDD

tripetta
3. sep 2020

A možno sa ti z toľkého snaženia narodí hermafrodit.😉

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katuli3nocka
10. sep 2020

@diunka my sme mali výpočet na pohlavie bábätka, pretože moja genetika nevie donosiť dievčatko a každé tehotenstvo s dievčenským genom bolo potratené.

lea43
13. aug 2021

@gabsisi ahoj,mas 3 deticky? Pytam sa ci si to skusila lebo chceme 3dieta a velmi by som chcela dievcatko

gabsisi
13. aug 2021

@lea43
@lea43 nie skončili sme pri dvoch🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre