Ahojte baby, myslíte že sú nejaké,,triky,, 🙂 splodiť dievčatko? Dočítala som sa viacero rád ako napríklad vyšší príjem bielkovín pomáha či mliečnych výrobkov 🙂 skúšali ste niektorá? A vyšlo/nevyšlo? Ďakujem za každú odpoveď 🙂
Za jeden tyzden dvakrat taka ista a nezmyselna diskusia🙉 Ale znovu poradim-obaja musite mat ponozky a ako ma minule jedna kocka vhodne doplnila, bude fajn ked budu ruzove.
niekedy sa cudujem, ze takymto radam vobe ludia veria. ovplyvnit sa to podla mna neda a radsej by som to nechala tak. je jedno co sa zadari, hlavne aby blo dietatko zdrave nie?
no skusat to vzdy mozes, mas 1 sancu z dvoch, ze to vyjde...
Daj si to vypocitat,triky na to nie su
Skus jonasovu kalkulačku a čítala som vraj "dievčatkovske" spermie sú pomalšie tak treba mať sex 1-2 dní pred ovu a keď chcete chalana tak v deň ovu... Aj my chceme dievčatko zato som už všetko možné čítala 😅
@dskjhfdlkdjhl neprovokuj, zas nás vymažú
To musíš nájsť muža čo robí dievčatka ideálne ísť do baru a pýtať sa koľko ich má doma 🤭 Bože pohni rozumom to proste neovplyvníš ničím ak chceš dieťa chci aby bolo zdravé hlavne 🤯
.
Ja neviem, my sme plodili na chlapca...a mame chlapca. Povahovo, inak je to oficialne dievcatko 😃 mozem ti dat taky recept ak chces 😃😃
@nika3136 tiez tak :DDD
A možno sa ti z toľkého snaženia narodí hermafrodit.😉
@diunka my sme mali výpočet na pohlavie bábätka, pretože moja genetika nevie donosiť dievčatko a každé tehotenstvo s dievčenským genom bolo potratené.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa to nevies ovplyvniť