Tri roky neúspešne snažilkujeme

silvina10
26. apr 2013

ahojte snažilky, chcela by som sa Vás opýtať na jednu vec. Tri roky sa snažíme o bábätko a už sme z toho zúfalí. Chcela by som sa však s manželom objednať k p. dr. Hermanovi, ale neviem ako postupovať. Treba predtým podstúpiť nejaké vyšetrenia, alebo rovno tam zavolať a objednať sa? a objednajú ma aj keď tam idem prvýkrát? Vopred Vám ďakujem za odpovede

galaxy
26. apr 2013

A skúšala si merať BT,alebo robiť ovu testy?

seraa
30. apr 2013

@silvina10

mas nejake vysetrenia uz za sebou? hormonalny profil a folikometriu (sono) ?
vies ci mas ovu?

debnarova
30. apr 2013

my sa snazime uz viac ako tri roky a stale nic....tiez som zufala a neviem co vyskusat.u hermana sa staci objednat,ale myslim,ze prvykrat treba vymenny listok od doktora.mne zistili endometriozu,ale vela zien to ma a maju aj deti.manzel ma poskodene spermie,ale ma aj funkcne a vraveli nam,ze ludia k nim chodia s ovela horsimi pripadmi,no stale nic.... ☹ ☹ ☹ ☹

maricenka
5. jún 2014

Ahojte snazilky,my sme sa tiez snazili asi 5rokov,ja som sa strasne bala vysetreni,tak som to natahovala-zbytocne.teraz som v 7mesiaci tehotenstva.strasne vam drzim palce,ALE HLAVNE TO NEVZDAVAJTE,chce to len trpezlivost.viem co to je.

silvina10
autor
22. sep 2016

Ahojte baby, chcem sa pochvalit, v roku 2013 sme uspesne splodili krasnu Rebeku, takze nakoniec to vyslo, ale dakujem za vsetky rady...Nakoniec prislo babätko samo 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre