Ahojte je tu niekto kto mal tri kyretaze a podarilo sa mu potom otehotnieť ? 🙏🏻 Mna žiaľ čaká tretia a už teraz sa bojím čo potom bude 😞
@xxemma ja som prvú mala po zamlcanom potrate, druhu lebo tam cosi ostalo a teraz ma čaká tretia kvôli nejakým zvyškom po pôrode
@domi27domi @xxemma sa pýta či ti zisťovali príčinu potratov. Lebo 3x to už nie je OK a treba to riešiť
@gejb ale ja som potrat mala iba jeden nie tri, preto som to tak napísala aby bolo jasnejšie preco už tretia kyretaz
@xxemma a po tom potrate som bola na hematologii a endokrinologii, kde mi zistili zníženú funkciu štítnej žľazy, ale či to bol dôvod potratu uz nikto nezistí, nikto mi to na 100% nevedel povedat
@domi27domi no ked jeden potrat musia cistit 3x, tak by som vymenila dr/nemocnicu.
Ja som mala 2x abord, rad som sa vycistila sama, raz kyret, dalsie tehu uplne v poriadku bez problemov.
Pre dalsie tehu by som riesila pricinu.
Drzim palce
@domi27domi ok, zle som to pochopila prepáč.
@xxemma prvé dva boli v roku 2022 v jednej nemocnici po potrate a tretí bude teraz v úplne inej a ten je po pôrode 🤷♀️ neviem čo ja mám za šťastie na to že mi furt v maternici cosi ostane
@domi27domi este si vyziadaj listok na reproimunologiu, kludne len od obvodnej. Velmi dobre su v Nitre Dzurila centrum a v PO. V Nitre je najkomplexnejsia a najdrahsia, ale ked uz nic ine tak mozes ist aj do PO, tam su dve. Po jednom potrate indikaciu na reproimun.nemas, ale da sa s nimi dohodnut, treba si to obvolat a spytat sa.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domi27domi aj ti dr zistil pricinu abordu?