Tradičná čínska medicína pri snahe o tehotenstvo

cca123
9. dec 2024

Ahojte dievčatá, máte skúsenosti s TCM pri snahe o otehotnenie? Užívam konkrétne zvelebenie rumelkoveho poľa, dopomohlo vám to k tehotenstvu? Ďakujem za odpovede ☺️

veklipo
9. dec 2024

Ja som vyskúšala všetko možné - prírodne, chemické, cvičenie, rôzne platené metódy a nepomohlo.
Po 6r sme šli na IVF, hoci sme obaja zdraví. Vyšlo na 1x.
Druhé dieťa prišlo už prirodzene.

cca123
autor
9. dec 2024

@veklipo nám sa podarilo na prvý šup, len skončilo to MA a teraz je problém

bystrozraky
9. dec 2024

@cca123 My sme roky skusali. Aj TCM sme vyskusali (teraz si uz nepamatam, ktore pripravky...viem ze jeden sa volal zavany nadeje a bolo tam toho namixovaneho viac)...nakoniec sme sa pokusali este aj IVF aj ICSI (vsetko som platil sukromne v zahranici)...po vela neusposnych pokusoch nam povedali, ze sice nevida problem, ale je to bez sance. Nakoniec nam pomohlo toto: Ja som si prestal davat mobil do vrecka, ziadne sauny, absolutne ziaden alkohol 4 mesiace (ani raz za tyzden) a moja polovicka okrem femibionu zacala brat myo-inositol (4g rozlozene od rana po 1600). Ono to trva take 4 mesiace kym to zacne ucinkovat. Teraz mame dvoch krasnych valibukov 🙂 Tiez mame znamich co im nic nepomahalo, tak si adoptovali dieta a zrazu maju k tomu este 3 dalsie vlstne 🙂 To ze ty a okoli robis na seba tlak je velmi skodlive, Daj si par mesiacov pauzu. Drzim palce a prajem vela stasia

zzzzza
9. dec 2024

@bystrozraky gratulujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre