Ahojte maminky, som asi mesiac po potrate v 7 TT. Vyčistil som sa sama, lekár povedal, že je všetko v poriadku. Mali sme v plane počkať aspoň 1 cyklus, ale teraz neviem, ci sa nam mohli smyknut. Mam príznaky ako pred mesiacom, tak som si urobila najlacnejší test z DM. Aké máte skúsenosti s Top Test? Je to falosne, alebo môžem byť tehotná?
@luckalukas_1 hcg bolo sledované, urcite kleslo. Preto sme o blížiacom sa potrate vedeli už týždeň dopredu.
@tshirt a nemohlo tam este nieco malo ostat? alebo ja neviem, mozno sa zas zadarilo 🤷
a to hCG si si dala sledovat uz ako samoplatca v labaku? ci da sa to nejak vybavit aj u gyn.? lebo mne zobrali krv na beta hCG 2x s odstupom 2 dni a to je vsetko, a tiez sa bojim aby to nezacalo klesat 😣
@luckalukas_1 lekár zistil pokles, potom urobil kontrolný odber k týždeň a to už bola štatistická chyba. O 2 dni som zacala krvacat
@luckalukas_1 a akú si mala hodnotu. Ja najprv iba 48, potom skoro 300, potom 150 a potom to už išlo rapídne dole. Cize ja som mala tie hodnoty nizucke od zaciatku
Urob test o 2-3 dní a uvidíš ci je to nove tehotenstvo🤷♀️
@tshirt ja som mala 722,3 a o dva dni 1723
@tshirt ale ja som neotehotnela prirodzene, som po prvom ivf, prvy ET
Neviem, čo sa stalo s toptestom, už som to tu videla párkrát v poslednej dobe že sa zmenili, tie testy predtým vyzerali úplne inak, boli červené. Tieto sú s najväčšou pravdepodobnosťou čínske testy, ak si vygooglis one step, nájdeš nejaké fotky, vyzerajú tak isto ako tento a robia také isté kanále. Preto by som im neverila, skús nejaký iný.
@tshirt neviem ake hodnoty hcg si mala predtym, ale teda mozno test moze odhalit aj tie nizke hodnoty. ak ti to aj islo dole, este stale to nemusi byt v norme.
no vsak aj tak nic takto nezstis, overis si to len dalsim testom o nejaky cas. neviem v akej faze cyklu si, ci uz si mala mat ms, ci nie. najelsoie je otestovat, ked uz meska.
Bude to este zvysne hcg ako pise pani vyssie
Ahoj, ja týmto testom neverím, na troch testoch som mala slabú druhú čiarku v limite, potom prišla ms, po ms som si robila test znovu, aby som vedela zhodnotiť či som mala biochemické alebo sú tie testy na riťku, taká istá čiarka sa spravila ako pred ms, dokonca jeden test bol úplne rozpadnutý. Bolo by možno iné keby ti ukázalo silnejšiu čiarku, tieto veľmi duchujú za mňa, neviem aké majú skúsenosti ostatné, ale určite držím palce 🙂
Veď si o 2 dni sprav ďalší test. Alebo bude čiarka silnejšia alebo žiadna a budeš vedieť, načo polemizovať?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tshirt je tam celkom slabulinky dusik, no moze to byt len zvysne hCG este od potratu podla mna