Ahojte zienky,
Skusam ovulacny test prvykrat v zivote. Viem ze ciarky musia byt rovnako tmave, ale otazne je ci ta na druhom (spodnom teste) tmavne. Mne sa zda ze ano, moj muz povedal ze su rovnake. Ovulaciu ocakavam cez vikend, appky mi pisu ze mam vysoku moznost otehotniet. Co myslite vy?
Môj muž by povedal, že žiadnu druhú čiarku nevidí 😀 ... áno tmavne.
@dzulli1980 to aj mne povedal, ked som bola tehotna 😂 chlapi
@dzulli1980 no to mi tvrdil pri prvom tehu pri prvych meraniach tehu testu a mame 2 rocneho :D
Podľa mna vyzerajú rovnako. A prosím ta neriad sa absolútne žiadnymi appkami, nie sú spoľahlivé. Dokonca ani pozitívny ovulacny test (2 rovnako silne čiarky alebo druha silnejšia ako testovacia) ti žiaľ nezaručí že ovulacia 100% prebehla. Jediný spôsob ako overiť, že ovulacia prebehla, je folikulometria u gynekológa alebo meranie bazalnej teploty z posvy
Podla mna su rovnake a je to uplne jedno, ovulacny test zvykne stmavnut uplne odrazu pred ovulaciou (ak netestujes kazdych par hodin) .. netmavne kazdemu postupne pocas plodnych dni... Tie pokojne mozes mat. Ja mam taketo ciarky na ovulacnom teste cely mesiac
@marlen16 meriam si aj bazalnu a to mam prepojene s appkou
Ovu test nie je ako tehu test, ze je kazdym dnom postupne tmavsi... ovu test mozes mat pozitivny z hodiny na hodinu. Z vecera do rana... nie postupne...
@darijja ja viem ale niekde som citala ze sa odporuca merat kazdy den v rovnakom case. Resp.2x do dna. Rano a vecer
Pri prvom som robila tiez ovulacne a mi kazdym dnom tmavol
Ano. Meraj kazdy den v rovnakom case a 2h predtym nepi.. ale nebud sklamana, ak ti nebude postupne tmavnut... on moze byt dokonca zajtra aj bledsi ako vcera... a na dalsi den kludne pozitivny... neviem ci sa chapeme..proste to nie je tehu test, ze ma denne tmavnut
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vrchny test robeny vcera, spodny robeny dnes