Boli ste v Košiciach na vyšetrení s mužom v tkaninovej banke? Spermiogram alebo iné vyšetrenia potrebné k zisteniu plodnosti?
Ak áno aké vyšetrenie vám robili ?
Ďakujem 🙂
055/6152067 dosť dlho sa teraz cez covid čaká na termín a aj dlho za výsledkom , možno teraz už nerobia toľko covid testov tak to bude skôr
Ahojte dievčatá, ako dlho sa teraz čaká na termín? Mám výmenný lístok od gynekológa, no sestrička mi vravela že si nie je istá či to budú akceptovať alebo si ho budeme musieť hradiť sami. Nemáte aktuálne info? Našla som na stránke aj túto žiadanku...túto musí vyplniť a podpísať môj gynekológ? Alebo stačí ten výmenný lístok? 🙄 Ďakujem 🙂
@evaachesa potom už len centrum pre liečbu neplodnosti, ale to si zaplatíte. Posielajú aj e- mailom aj poštou, no skôr to ma lekár ktorý dal výmenný. My sme koľkokrát chceli e- mailom musela som ich konkratovat že zabudli poslať, no výsledky ďalší mesiac. Fuu december tak to sa im riadne to predĺžilo
Dobrý deň ja by som sa k tomu výmenné lístku chcela spýtať ze kto mi ho dá moja gynekologičká alebo niekto iný?
Chcem sa vás opýtat partner bol na halosperm, po pol hodine mu povedali že sa halosperm nedá urobiť, a keď sa pýtal ďalej tak mu povedali že všetko mu vysvetlí doktorka ale tam ideme az o dva týždne, mal niekto takýto istý problém ?? Čím to bolo spôsobené?? Som z toho celá nervózna 😔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@milka1988 áno boli, manželovi spravili spermiogram pred cca 2 mesiacmi.