Ahojte
Prosim vas je tu niekto kto mal tinitus a planoval tehotenstvo alebo si tym presiel? Nezhorsilo sa vam to? pocas tehotenstva ? Pred 3 mesiacmi mi zacal a nie sa ho zbavit.
@miskamilka a nepreslo to po porode ?
Uz si nepamatam, kedy to presne preslo, ale uz to fakt nevnimam
@miskamilka tak super ! Dakujem.
Ja to mam po pôrode ;) po roku mala som az tak ze som nepočula velmi a zalahnute magneticka nic neukazala ORL lekarka a tým nevie nic spraviť mam uz rok ževraj je to z krcnej chrbtici raz huci silnejšie raz menej ale vnímam hlavne pri zaspavani
@zuzkaa1991 ja som tiez lezala v nemocnici s tym tiez MR mozgu atd mam ist na neurologiu. Zacala som cvicit SM system tiez je to raz menej raz viac. Presne noci neprespate. Ale chceli by sme este druhe dieta. Inak mne to zacalo mesiac po potrate.
@bambulienka25 aj nejake konkretne ? znacka ?
Jaj moja,mne uz dobrych par rokov sumi,piska v usiach a neviem sa toho zbavit. Mam to z krcnej
@marca12 aj ste skusali nejake cvicenia ? Masaze,nejaku terapiu ? SM system ? ze ci nieco vo by to zmiernilo
Cvicim aj sm system,zatial to neodznelo. Ale vraj,ak sa mi napravi krcna,malo by prestat.
@marca12 tak vam drzim palce idem do toho aj teda hlavne cvicit. A snad jedneho dna to prestane.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne zacal pocas tehotenstva, asi v 3 mesiaci, zo zaciatku mi to velmi vadilo ale casom sa to zlepsilo, uz to vnimam len ked som prilis unavena, boli ma hlava a pod.