Ahojte, odporúčte mi prosím ktoré testy na meranie ovulácie budem mať najlepšie. Prípadne inú alternatívu ktorú máte odskúšanú a vie naozaj úspešne odhadnúť plodné dni 🙂 Ešte s tým nemám žiadnu skúsenosť takže si rada nechám poradiť. Ďakujem
@simona1998 a ktorý deň z týchto vašich testov je najväčšia šanca otehotnieť?? 🙂
@cuci22 posledný , vrchol bol vnoci ale ten som tam už nenalepila, potom bol test už len slabučký 😊
@simona1998 to znamená ze keď je najsilnejší vtedy treba max pohl.styk? Alebo už začať keď sú slabé? Prepáčte že sa pýtam ale snažíme sa o dieťatko a som v tom úplný nováčik a chcela by som o tom niečo vedieť 🙂
@cuci22 no pozitívny ovulacny test je vtedy ak sú paličky rovnako silné alebo testovacia čiarka je silnejšia ako tá kontrolna 🙂 testuje sa väčšinou hneď po skončení menzesu alebo od 13teho dňa cyklu (prvý deň cyklu je prvý deň menzesu) ak mas pozitívny test t.j silne obe čiarky alebo testovaciu kontrolnú ma ovulacia nastať 12-24 hodín od pozitívneho testu (každý výrobca to ma inak ) ☺️
@cuci22 čiže by si mala sexovat keď je najsilnejší alebo keď vidíš podľa sfarbenia sa testov , ze sa ovulacia blíži tak mať sex každý druhý deň 🙂
@simona1998 veľmi pekne ďakujem ste veľmi milá ❤️ a držím palce pri snahe o bábätko 😊
@cuci22 v poriadku, ak ti nebude niečo jasne kľudne mi napis , dufam , že čoskoro sa podarí už sa trápime skoro 2 roky ☹️ , kľudne mi tykaj mám len 21😘😀
@simona1998 V poriadku ❤️ tak to veru sa snažíte už dlho.My sa snažíme len nejaké 3 mesiace a celkom ma mrzí keď je test negatívny.
Máš zasebou aj nejaké vyšetrenia?
@cuci22 Ano hormonálny profil , chodila som po vyšetreniach skoro stále . Menzes mávam ako tak pravidelný , príde buď o 2 dni skôr alebo neskôr nemám vôbec 60dnove cykly Atd . Takže neviem či to chce len čas 🤷🏻♀️momentálne som 8DPO 5dni do menzesu tak uvidíme .. no podľa mna znova sklamanie..
@simona1998 a nezvazujete vyšetrenie tvojho chlapa? Spermiogram treba dat spraviť môže byť chyba aj tam 🤷♀️
@cuci22 ten na ňom už bol a on je ok tiež 😊
@simona1998 ako teda podarilo sa?
@danielkadandy nie 🙂
@danielkadandy neovulovala som ani keď som mala pozitívne ovu testy
@simona1998 ou vazne? A co sa s tym robi?
@simona1998 a ako vieš že si nemala ovulaciu ? Aj napriek tým testom ?
@lucy3080 od doktorky 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucy3080 ja mám rada woman secret 20v1 🙂