Testujete sa i keď máte nepravidelný cyklus?

baja28
19. jan 2016

Ahoj zeny, mna by zaujimalo ak mate nepravidelny cyklus a sa nechranite a snazite sa otehotniet ci sa kazdy mesiac testujete tehu testom alebo si skusate kazdy den ovulacne pasiky? (co mi pride dost neprakticke a drahe) Meranie bazalnej neratam ja vstavam kazdy den inak do prace cize by to nemalo vyznam. 🤐

loy
19. jan 2016

Zdravím, aj ja mám nepravidelný cyklus, bazálnu teplotu som sa pokúšala merať mesiac, ale nič sem z toho nevyčetla. Ovulačné pásky som si kúpila a potom sme sa sťahovali takže sú ešte v krabici. Niekde som čítala, že sa namiesto nich dá použiť niečo iné a že je to oveľa lacnejšie (taky nejaké pásky). Takže teraz uháňate priateľa každý druhý deň a v čase približné ovulácie každý deň: D
Skôr som sa testovala tehotenským testom a vždy po teste som dostala menštruáciu, tak už sa Netestujte (začalo sa mi to predražovať 🙂)

bobulazelena
19. jan 2016

No ja som skusila ovulacne testy, ale ci to pomohlo ti mozem dat vediet tak najskor za 4 dni 🙂 stoji to peniaze, ale tak zas co clovek neurobi...;)

kefrinky
19. jan 2016

Ja som mala tiez nepravidelny cylkus, a skusala som ovulacne testy a nikdy mi to nevyslo, ze mam ovulaciu, aj ked som to skusala hocijako ako predtym ako som mala ovu, potom, medzitym, potom kazdy druhy den a aj tak nic....
Mne potom Dr. odporucil, ze treba mat styk kazdy 3-4 den, aby sa vlastne vzdy prekrýval ten cas, kedy by mohla byt ovulacia....My sme sice ani uz podla toho nefungovali (z pracovnych dovodov), ale nakoniec sa zadarilo, ale sme to skusali skoro 5 rokov.
Ja uz by som do ovu testov nesla, potom som to riesiela, ked som myslela, ci nahodou nie som tehotna, cez tehu testy a tam mi to zafungovalo.

babydesire
19. jan 2016

Pozor ovulacne testy a tehotenske su dve rozfuelne veci,,to ze mas ovulaciu podla testu este neznamena ze sa podari otehotniet,,ak ti ms neprijde do mediaca a mas nepravidelny cyklus ako vies ci si yehu alebo len to zas neprislo? Musis spravit tehu test,inak to nezistis..pri nepravidelnej ms rafim sexovat kazdy druhy den,tak ovulju neminies,aj ked sexovat try,styri mesiace za sebou kazdy druhy den je niekedy narocne,,uzivat inofolik 2x denne a tiez kyselinu listovu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre