ahojte kocky.....rozmyslam a dumam..snazime sa o druhe babatko....nejaku dobu sa nam nedari.....a dnes by osm podla aplikacie mala dostat menzes...som 30 den cyklu ( nastavila som si priemernu dlzku) vacsinou dostavam 27-29 den.....vcera aj dnes som citila pobolievanie podbruska, vecer som trosilinku hnedy vytok mala ked osm kontrolovala hlien....inak na nohavickach ani na papiery vobec nic...dnes ma okolo obeda prestalo brucho boliet....a zatial nic....len sa bojim, co ak je to le psychika? ze ked otestujem vzapati pride menzes? rozumiete....neviem ci testovat alebo nie
@teuflerin kolko si DPO? Podla toho testuj
@veronikaszabova dni po znamena presne co? uz si nepamatam tieto pojmy z casu tehotenstva malej :D po ovulacii?
@teuflerin dni po ovulacii
@veronikaszabova ak som ju mala tak ako mi ukazuje aplikacia co mi cca sedi ak si matne spomeniem na hlien tak som 15 dni
@teuflerin tak sprav test a uvidis. 15 dni je dost na to, aby ti ukazal vysledok
@veronikaszabova akurat som v praci..ak sa dovtedy nerozbehnu tak ked pridem domov a neodolam tak otestujem...uvidim.....len mam strach
prsia ťa nebolia? pri tehu zvyknú...
Ahojja mam to iste a este aj den cyklu mame rovnaky 😉
Nevydrzala by som a uz by som testovala 🙂
Ja som sa vzdy testovala v den ocakavanej menstruacie a vzdy uz boli 2 ciarky. Takze by som testovala aj dnes
Ja by som testovala už včera, taká som nedočkavá. U mňa aj tri testy za deň padli. Držím prsty, nech to vyjde.
@teuflerin som na tom momentalne skooro rovnako. Sice sa nesnazime ale začínam mat podozrenie. Pri synovi mi ukazovalo 10DPO na teste. Teraz som 9DPO ale cakam do ms. Stvrtok by mala prísť. Keby som bola tak jasne ze sa tesime ale radsej by som este nebola kedze syn bude mat len 9mesiacov a planovali sme az buduci rok sa zacat snazit.
@veronikanika1982 a ides testovat? kedy? dame testovacku spolu?
@sili82 ja na jednej strane som velmi nedockava na druhej strane sa velmi bojim po minulomesacnych sklamaniach ze tam nic zase nebude a hned pride menzes ako urobim teest
@evkamotka asi veru testnem ked pridem domov..vsak bud alebo
@dadus_ka jasne chapem..este by bolo skoro ale na druhej strane nebolo by to nechcene
@deti95060810 vies co viac faktorov som si zacala vsimat tyzden dozadu.....ale ci to neni fakt ta psychika..napriklad ja som nefajciarka a muz ked fajci ho drbem rad radom..a pred tyzdnom som lezala v spalni a nejaki susedia fajkcili na balkone a mne ten dym straasne zavonal.....chodim podstatne castejsie cikat ako obycajne, inokedy osm sla rano o siedmej a vydrzala do 14tej teraz chodim parkrat pocas doobedia co uz nevydrzim....vcera ma boleli prsia ked osm si dala vecer dole podprsenku...a hlad...neskutocny hlad stale citim...bez ranajok desiatej a obedu sa nepohnem....a unava a velka zima stale...neprestajne
@teuflerin najhoršie je to, že nie je možno porovnať ani každé tehu....ono je každé iné. ale tú únavu som mala aj ja pri 2 tehu....a slečny sa neskutočne na seba podobajú...
pri jednom tehu som nemala žiadne problémy, ale že žiadne a lekárka ma prekvapila že som v 15 tt....som skoro odpadla. ....
@deti95060810 ja som pri prvom vobec nemala unavu..neboleli ma ani prsia....nemala osm ziadne chute....do osmeho mesiaca som uplne v pohode fungovala cvicila vsetko robila..samozrejme mala som vtedy 25r :D
No ja ked az zajtra 😉 dnes na nocnu idem ........
@veronikanika1982 dnes uz nechces? :D
@teuflerin tehu zistíš len testom...takže alebo ho spravíš hneď, alebo budeš čakať...
@deti95060810 jasne...aj tak myslim ze ked mi do vecera nepride tak ked pridem z prace budem chciet testovat
Musim ho kupit. Nemam doma 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Počkala by som. Načo zbytočne sklamanie, keď nemusí byť? Môžeš byť tehotná, ale test ti to nemusí ukázať, alebo len ducha a budeš potom trpnut a báť sa, aby čiarka silnela a aby tam bola. Počkaj ešte. Moja rada 🙂