Test pri biochemickom

18. nov 2024

Ahojte. Aké ste mali čiarky na testoch a predsa prišla MS? Prosím také, čo nemali dušika ale originál čiarku. A kedy sa Vám podarilo otehotnieť? Ďakujem

moolnarkaa
18. nov 2024

Ahoj, ja som mala takúto v deň meškania MS. Medzičasom som netestovala, ale krvácať som začala na 8-9 deň odvtedy. Držím palce, aby to nebol tvoj prípad ❤️

autor
18. nov 2024

@moolnarkaa ďakujem veľmi pekne za tvoju skúsenosť aj fotku ❤️ aj si to potom nejako riešila?
Bohužiaľ,mala som to rovnako ako ty len MS prišla na 10.deň 😏🥲

moolnarkaa
18. nov 2024

Och to ma mrzí ❤️‍🩹 Ten prvý krát sme to neriešili, i keď som chcela, to ťa každý lekar “odbije”, že sa to proste stáva. Žiaľ sa to zopakovalo, a to sme už začali riešiť. Ak chceš kľudne nápiš správu, je to na dlhšie 😊

cucoriedka133
18. nov 2024

Ahoj, minulý mesiac som mala biochemické.. Toto je čiarka cca na 3 meškania, potom čiarka ostávala rovnaká, nesilnela, ms prišla na 10. Deň meškania.. Ja som bola na gyn pohotovosti, lebo som mala veľké kŕče a teda po ms aj u svojho gyn na kontrolu.. Držím palce

autor
20. nov 2024

@cucoriedka133 a ako idete sa snažiť ďalej? Co vám vraveli po kontrole? Bolo to po prvýkrát?

cucoriedka133
20. nov 2024

Snažíme sa ďalej 🙂.. Na kontrole už bolo všetko OK, a bolo to prve biochemické 🙂

autor
21. nov 2024

@cucoriedka133 držím palce 🤞🤞

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre