9dpo. Myslíte, že kanalik? Alebo nič?
nic
Ja tam vidím druhu čiarku,takého dušika.😀
tiež vidím, aj ja som tak mala 9dpo
Presne takto vyšiel test aj mne, ja som si ho robila večer, ta druha čiarka bola úplne neviditeľná, ale ja som ju videla, ešte aj priateľ mi povedal, že už mi šibe, že tam žiadnu čiarku nevidí😃 Tak som ho vyhodila, ale nedalo mi to a za hodinu som sa postavila z postele a hrabala som sa v koši, a ten test už mal zrazu tu čiarku uuuplne zreteľnu červenú, spravila som si ďalší ráno... Ešte som ani nezačala poriadne cikať a už tam bola aj druhá 😃 to bolo radosti 😊
Neviem ci ste slepa ale je tam jedna silna ciarka.postup mate predsa v pribalovom letaku
Je tam duch 🍀
Vidím 👻 🙂
vidim..aj ja som mala taketo 🙂 a samizda presne na 9dpo
Je tam jemný náznak druhej čiarky. Skús vydržať 2 dní a znova otestuj.
Ano, vidim nic
Áno, vidím, aj ja som tak mala na 9dpo, 5 dní pred ms ktorá už neprišla, teraz som akurát v 27tt. Drzim silno palce, vyskúšaj ďalší test o dva dni.
Blbé komentáre si nevšímaj. Ako sa hovorí, blbí lidi taky lidi
ahoj, moja slabucka ciarka ako tvoja ma teraz 9 rokov, je to tam , gratulujem ..Aj mna kazdy vysmial, potom o par dni uz uznali, ze som mala pravdu
Jasne caaarka je tam.Nasleple nepocuvaj.Presne na takomto teste som 9dpo mala taku ciarku ako.ty a dnes ma zazrak rok😍 Zajtra bude silnejaia a potom silnejaia a silnejsia 😊
áno, je tam aj druhá 🙂😊🍀
Ja tam slabu ciarku vidim 🙂 skusila si si ho urobit este raz ?
@karin04 neskúšala som dnes. Zajtra asi skúsim.
Už by mala byť silnejšia
No vidno dačo ale už by som čakala kus viac
Niečo tam vidieť je,ale mne to skôr príde ako kanálik. A tieto kazetové testy ich zvyknú často robievať.
Ja nic nevidim ale tak mozno zajtra
Zajtra ma idú operovať a bála som sa, že keby tam niečo je, či tomu neublížia umelým spánkom...Ale vyzerá, že nič.
Kúp ešte digitálny test pre istotu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.