ahojte kočky zajtra mam dostat menzes robila som si dnes test - negativny . Od novembra si proste nedávame pozor menzes som mala 15.11. babo chceme ale netlačíme na to nakoľko máme ešte len pred 30tkou. . Manžel má o 2 dní narodeniny a veľmi by som sa potešila ak by som mu v deň narodenín dala do ruky pozitívny tehotensky test , myslite ze je tam možnosť? Aby dnes ukazoval negatívny výsledok ( tým myslím úplne negatívny žiaden duch ) a zajtra napríklad alebo v piatok pozitívny?
@dadka1997 áno😏 počkať ci príde zajtra menzes . Alebo si spraviť test ďalší v piatok
Ked ste mali styk viac ako pred 12-13 dňami a ked ti ms do piatku nepríde tak urob test
Ja len skôr chcem vedieť či to niekto takto mal ze jeden deň negatívny a na druhy pozitívny.
@stellarstar styk mame každý druhy deň 😊
Ja som tak mala pri oboch tehotenstvách. Deň pred MS úplne biely (nie ráno) a na druhý deň z ranného moču normálna čiarka.
Sprav ráno v deň narodenín.
@januska12323 spravím ak dovtedy nepríde určite.. ak nepríde zajtra ani si nerobím počkám do 15teho.. 😘
ja som si robila test tyzden pred vynechanim MS a uz bol pozitivny, ale skus teda este pockat no, drzim palce
@lucia7933 ved uvidíme čítala som akurát diskusie niektoré baby mali pozitívne až 3 dní po meškani, niektoré už 2 dní pred očakávanou ... uvidíme
Si trochu nedočkavá, ja som mala pozitívny až na 11. deň meškania.
A spravila si si digitalny clear blue? Je velmi presny.
@aliaray1 livsane digitálny.
Ahojte dievčatá , tak už máme po rodinnej oslave a manžel dostal ten najkrajší narodeninový darček, aký som mu mohla dat . V auguste budeme traja .. stanú za z nás rodicia a náš život sa už navždy stane krajším a veselšim🙏❤️ bohu ďakujeme za tento veľký dar ..
❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dievča moje.. maš len dve možnosti a to vieš aj sama 😏 ..