Test je pozitívny, ale trochu zbledol

16. jún 2020

Robila som si test, v sobotu ráno, boli tam 2 čiarky, jedna taka slabšia.. No dnes ráno bola síce tiež 2 čiarky, ale trochu bola ta jedna opäť slabšia.. Už sme sa trošku tešili ale teraz som taká sklamaná.. Nemám s tým veľmi skúsenosti tak ani neviem co si mam myslieť, pôjdem aj k Dr. ale do vtedy by ma zaujímalo ci sa ti aj vám stalo a ci je to bežné. Vďaka

denden77
16. jún 2020

je to normalne.. silniet bude s pribudajucimi dnami.. dolezite je, ze su 2.. gratulujem 😊🍀

zdencaaaa
16. jún 2020

Testovala si rovnakou znackou?

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
noemikatka
16. jún 2020

Baby robi toto mamatest kazdej ktora si ho urobila? Alebo ja uz nechápem ze by boli všetky chybne 🙄?

zdencaaaa
16. jún 2020

@noemikatka odfot na bielom podklade, zrovna tam je ciara z letaka, zle to vidno (skresluje)

noemikatka
16. jún 2020
zdencaaaa
16. jún 2020

@noemikatka nieco sa tam crta ale mne mamatesty ukazovali velmi slabe ciarky narozdiel od napriklad testov z lekarne dr. max. Testuj kludne aj kazdy den, najlepsie obden, ale z vlastnej skusenosti viem ze sa to neda vydrzat, a uvidis ci silnie

noemikatka
16. jún 2020

@zdencaaaa no toto som práveže urobila zostúpom 4dni ani neviem porovnať ci je silnejšia oproti tomu ktory som robila pred 4 dňami

zdencaaaa
16. jún 2020

@noemikatka po 4 dnoch by mal byt vidiet rozdiel :(

noemikatka
16. jún 2020

@zdencaaaa tak rozdiel je určite vtom ze na dnešnom teste ukázal kúsok ružovej akl je vidno na foto

zdencaaaa
16. jún 2020

@noemikatka skus inu znacku testov

noemikatka
16. jún 2020

@zdencaaaa no jedine

stanusenka
16. jún 2020

Ja by som robila pepino test.. Ten nikdy nesklamal, ukázal aj veľmi včasné tehotenstvo a pritom je aj lacný... Citlivosť 10, obyčajný čo majú aj v tescu

ildiko36
16. jún 2020

Ja som mala tiež tak..bohu zial biochemicke tehotenstvo..po 6 tyzdni som mala spontanny potrat a som dostala ms co kus dlhsie trvalo😓

noemikatka
16. jún 2020

@ildiko36 v 6tt to mi je ľúto 😣 a to si potratila doma aj si bola v nemocnici ci u gynekológa aj na kyretazi?

katharynkaa
17. jún 2020

@noemikatka ja mám krásny test tie GS mama a pekne mi ukázal //

stanusenka
17. jún 2020

@katharynkaa ja som mala takýto dva dni pred očakávanou MS a je to pepino úplne obyčajný test ☺️

katharynkaa
17. jún 2020

@stanusenka ja som ten mama test mala 5 dní pred očakávanou MS ,dnes robím ďalší,takže verím že čiarka bude silnejšia.Drzim palce,a v tichosti gratulujem 🤞

stanusenka
18. jún 2020

@katharynkaa držím palce aj ja tebe(hádam nevadí, že tykam🙈), moja druhá čiarka tohoto testu sa už teraz mrvi v bruchu, zajtra začínam 18tt 🤗a ďakujem ☺️

zussane
24. jún 2020

'l0

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre