Robila som si test, v sobotu ráno, boli tam 2 čiarky, jedna taka slabšia.. No dnes ráno bola síce tiež 2 čiarky, ale trochu bola ta jedna opäť slabšia.. Už sme sa trošku tešili ale teraz som taká sklamaná.. Nemám s tým veľmi skúsenosti tak ani neviem co si mam myslieť, pôjdem aj k Dr. ale do vtedy by ma zaujímalo ci sa ti aj vám stalo a ci je to bežné. Vďaka
Testovala si rovnakou znackou?
@noemikatka odfot na bielom podklade, zrovna tam je ciara z letaka, zle to vidno (skresluje)
@noemikatka nieco sa tam crta ale mne mamatesty ukazovali velmi slabe ciarky narozdiel od napriklad testov z lekarne dr. max. Testuj kludne aj kazdy den, najlepsie obden, ale z vlastnej skusenosti viem ze sa to neda vydrzat, a uvidis ci silnie
@zdencaaaa no toto som práveže urobila zostúpom 4dni ani neviem porovnať ci je silnejšia oproti tomu ktory som robila pred 4 dňami
@noemikatka po 4 dnoch by mal byt vidiet rozdiel :(
@zdencaaaa tak rozdiel je určite vtom ze na dnešnom teste ukázal kúsok ružovej akl je vidno na foto
@noemikatka skus inu znacku testov
@zdencaaaa no jedine
Ja by som robila pepino test.. Ten nikdy nesklamal, ukázal aj veľmi včasné tehotenstvo a pritom je aj lacný... Citlivosť 10, obyčajný čo majú aj v tescu
Ja som mala tiež tak..bohu zial biochemicke tehotenstvo..po 6 tyzdni som mala spontanny potrat a som dostala ms co kus dlhsie trvalo😓
@ildiko36 v 6tt to mi je ľúto 😣 a to si potratila doma aj si bola v nemocnici ci u gynekológa aj na kyretazi?
@noemikatka ja mám krásny test tie GS mama a pekne mi ukázal //
@katharynkaa ja som mala takýto dva dni pred očakávanou MS a je to pepino úplne obyčajný test ☺️
@stanusenka ja som ten mama test mala 5 dní pred očakávanou MS ,dnes robím ďalší,takže verím že čiarka bude silnejšia.Drzim palce,a v tichosti gratulujem 🤞
@katharynkaa držím palce aj ja tebe(hádam nevadí, že tykam🙈), moja druhá čiarka tohoto testu sa už teraz mrvi v bruchu, zajtra začínam 18tt 🤗a ďakujem ☺️
'l0
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
je to normalne.. silniet bude s pribudajucimi dnami.. dolezite je, ze su 2.. gratulujem 😊🍀