Test deň pred menzesom

biakar
4. júl 2022

Ahojte, zajtra by mala prísť MS. Inokedy už aj dva dni pred cítim bolest brucha, krížov, pŕs.Teraz necítim nič také. Nedalo mi to a spravila som si test, viem viem že je skoro pred MS testovať.Zdá sa mi ze tam niečo vidno. Alebo to len chcem vidieť...? snažíme sa už dlhšie 🙄

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
biakar
autor
4. júl 2022

@sella38 test nie je robený ani z ranného moču. Mňa len tak napadlo, že zajtra mam dostať a nič nepociťujem. Nevydržala som a spravila test. Kukala som naň ako blbá 🤣

summersunny94
4. júl 2022

@biakar ja vidiiim. Skús zase zajtra 🙂držím palce

biakar
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
biakar
autor
4. júl 2022

@summersunny94 určite skúsim, ďakujem 😊

gastanka32
4. júl 2022

Daj potom vediet, ale povedala by som, ze je to teda velmi slubne

ailiba
4. júl 2022

@biakar aj ja vidim ciarku... Drzim palce, nech nepride ms🙏👍 a ciarka bude silniet❤️

summersunny94
4. júl 2022

@biakar daj potom vedieť ráno skús hneď 😊

christinka1
4. júl 2022

@biakar skoro není, držím palce nech máš zajtra silnejšiu... Ja som deň pred MS mala čiarku už krásne silnú

summersunny94
5. júl 2022

@biakar no ako robila si? 🙂

biakar
autor
5. júl 2022

@summersunny94 zabudla som, že dnes je sviatok 🙄 nemám doma už test 🤦‍♀️ nevadí ak menštruácia dnes nezačne, tak aspoň sa budem viac tešiť na zajtra 😄

oskvarka
5. júl 2022

Už nemusíš viac testovať už je to jasné...😜..gratulujem

summersunny94
5. júl 2022

@biakar tak snáď teda nedôjde 🙂 a mavaš ju presnú ako hodinky či ani nie?

biakar
autor
5. júl 2022

@summersunny94 áno stále presnú. Raz som mala "výpadok" 😄 kedy prišla až po injekcií, ale inak je presná.. Väčšinou príde vždy ráno, zatiaľ neprišla 😍😊

biakar
autor
5. júl 2022

@oskvarka dúfam, že to tak bude 😍

summersunny94
5. júl 2022

@biakar ja si myslím že zajtra sa ti objavia už koľajnice 🤩🙂

biakar
autor
5. júl 2022

@summersunny94 veľmi by som sa potešila ak by to tak bolo🙏. Máme 13r dcéru a pred viac ako rok a pol sme sa rozhodli, že by sme ešte jedno babo chceli😊. Ráno "trielim" kupovať test 🤣😄

summersunny94
5. júl 2022

@biakar tak ti to veľmi prajem aby boli zajtra dve čiarky 🙂

biakar
autor
6. júl 2022

@summersunny94 nie je to síce "koľajnica" 😄 ale je tam je viditeľná 🙏😊😍

sense
6. júl 2022

@biakar gratulujem, pekná čiarka

biakar
autor
6. júl 2022

Ženy všetkým vám veeeľmi pekne, z celého srdca ďakujem 😊💕 som šťastná, cítim sa presne ako prvý krát😄 asi preto ze to bolo až pred 13 rokmi 🤣

summersunny94
6. júl 2022

@biakar gratulujem veľmi, to je už pekná čiarka, len nech stále silnie. A ja ti prajem krásne tehotenstvo prežite v zdravíčku 🙂🙏😊 užívaj si to , je to to najkrajšie obdobie 🙂

biakar
autor
7. júl 2022

@summersunny94 ďakujem pekne 😘💕

christinka1
7. júl 2022

@biakar budeš mať medzi detičkami 13 ročný rozdiel???😊

biakar
autor
7. júl 2022

@christinka1 áno, dcéra budúci týždeň oslávi 13 rokov.

christinka1
7. júl 2022

@biakar mne sa malý narodil na konci septembra a na konci novembra mala dcéra 13r ☺️
Takže budete mať tiež veľkú pomocníčku ako ja😊

biakar
autor
7. júl 2022

@christinka1 jeej tak tebe sa to pekne "vymenilo" aj ja by som sa potešila chlapcovi,hlavne nech je zdravé a všetko v poriadku 🙏. A dcérka "nežiarlila" že sa už všetko netočilo len okolo nej? Toho sa kus obávam 🙄

christinka1
7. júl 2022

@biakar tak na začiatku nie, strašne sa tešila na súrodenca, keď sa narodil bola z neho paf 🥰 no a hej, začala keďže jej som sa už toľko nevenovala... Mala som vytknute že stále iba Jakub, že jej sa nevenujem... Tak som jej to vysvetľovala, že ale on je maličký a vyžaduje väčšiu pozornosť ako ona už,tak to pochopila (snáď) 😀 ale určite žiarli

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre