Ahojte, zajtra by mala prísť MS. Inokedy už aj dva dni pred cítim bolest brucha, krížov, pŕs.Teraz necítim nič také. Nedalo mi to a spravila som si test, viem viem že je skoro pred MS testovať.Zdá sa mi ze tam niečo vidno. Alebo to len chcem vidieť...? snažíme sa už dlhšie 🙄
@biakar ja vidiiim. Skús zase zajtra 🙂držím palce
@summersunny94 určite skúsim, ďakujem 😊
Daj potom vediet, ale povedala by som, ze je to teda velmi slubne
@biakar daj potom vedieť ráno skús hneď 😊
@biakar skoro není, držím palce nech máš zajtra silnejšiu... Ja som deň pred MS mala čiarku už krásne silnú
@biakar no ako robila si? 🙂
@summersunny94 zabudla som, že dnes je sviatok 🙄 nemám doma už test 🤦♀️ nevadí ak menštruácia dnes nezačne, tak aspoň sa budem viac tešiť na zajtra 😄
Už nemusíš viac testovať už je to jasné...😜..gratulujem
@biakar tak snáď teda nedôjde 🙂 a mavaš ju presnú ako hodinky či ani nie?
@summersunny94 áno stále presnú. Raz som mala "výpadok" 😄 kedy prišla až po injekcií, ale inak je presná.. Väčšinou príde vždy ráno, zatiaľ neprišla 😍😊
@biakar ja si myslím že zajtra sa ti objavia už koľajnice 🤩🙂
@summersunny94 veľmi by som sa potešila ak by to tak bolo🙏. Máme 13r dcéru a pred viac ako rok a pol sme sa rozhodli, že by sme ešte jedno babo chceli😊. Ráno "trielim" kupovať test 🤣😄
@biakar tak ti to veľmi prajem aby boli zajtra dve čiarky 🙂
@summersunny94 nie je to síce "koľajnica" 😄 ale je tam je viditeľná 🙏😊😍
Ženy všetkým vám veeeľmi pekne, z celého srdca ďakujem 😊💕 som šťastná, cítim sa presne ako prvý krát😄 asi preto ze to bolo až pred 13 rokmi 🤣
@biakar gratulujem veľmi, to je už pekná čiarka, len nech stále silnie. A ja ti prajem krásne tehotenstvo prežite v zdravíčku 🙂🙏😊 užívaj si to , je to to najkrajšie obdobie 🙂
@summersunny94 ďakujem pekne 😘💕
@biakar budeš mať medzi detičkami 13 ročný rozdiel???😊
@christinka1 áno, dcéra budúci týždeň oslávi 13 rokov.
@biakar mne sa malý narodil na konci septembra a na konci novembra mala dcéra 13r ☺️
Takže budete mať tiež veľkú pomocníčku ako ja😊
@christinka1 jeej tak tebe sa to pekne "vymenilo" aj ja by som sa potešila chlapcovi,hlavne nech je zdravé a všetko v poriadku 🙏. A dcérka "nežiarlila" že sa už všetko netočilo len okolo nej? Toho sa kus obávam 🙄
@biakar tak na začiatku nie, strašne sa tešila na súrodenca, keď sa narodil bola z neho paf 🥰 no a hej, začala keďže jej som sa už toľko nevenovala... Mala som vytknute že stále iba Jakub, že jej sa nevenujem... Tak som jej to vysvetľovala, že ale on je maličký a vyžaduje väčšiu pozornosť ako ona už,tak to pochopila (snáď) 😀 ale určite žiarli
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.