Ahojte takže asi zase nič 3den mi meška MS test robeny v den očakavanej ms rano negatývny včera poobede test negatývny (mala som spinenie na toaletnom)preto som si ho urobila.Snažime sa o babenko 7 mesiacov.posledný ciklus mi doktorka nasadila clostylbegit rano a vecer a tak isto uživam aj inofolik combi zatial som užila len jedno mesačne balenie.Mam len jeden vajičkovod na lavej strane tento mesiac som mala na tej strane aj ovulku takze sme isli naplno.Ciklus mavam 28 dni nezvikne mi meškat.
Co vy nato?možem mat nadej aj ked test som mala negatyvny?
@mima804 ako uzivas ten clostil? Ktore dni DC? Si sledovana na folikulometrii?
@mima804 inofolik predlzuje cyklus, clostil urcite nie
@veronikaszabova zavala som houživat 5 den ciklu na 5 dni rano a večer a nebola som na folikumetrii kedže je situacia aka je
@mima804 pockaj na MS, inofolik ti moze predlzit cyklus aj o tyzden.
@rachel36a tak mne mrcha meskala a až na 8den som mala test pozitívny a teda slabý...
@sofinka1301 s tym som sa ja este nestretla a to som bola tehu 7 krat 😊😄 ale moze sa stat ak je posunuta ovulacia ale kedze autorka vie kedy mala ovu tak je to nepravdepodobné lebo hcg uz musi byt vyssie
@rachel36a mala som prvý test môj vypadal takto
@rachel36a a dnes poobede robený a takto co je už nejaký ten čas od mrchy
@mima804 a neskusali ste uz.robit test ci.prisla.nebodaj ms ja mam.tiez len lavu stranu funkcnu vajecniky.obe pracuju akurat vajcovod je na pravej strane nepriechodny dnes mi meska.ms 6 den ale.mam niekdy aj take.meskanie skusila dnes som test a nejaky ten duch tam vidim okolo 28 bola ovulka tak neviem ci to bude ono tesila bg som sa u 4 roky sa nedarii 🙁🙁 poslem.aj test aby ste pozreli nahodou daka som.ho do negativy drzim.palce
Dobry den, ak ma niektora naviac clostilbegyt a uz nepotrebuje mala by som zaujem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mima804 skor nie...pri meskajucej mrche uz su vacsinou riadne kolajnice...meškať ti moze z clostylu