Ahojte ráno som si robila test, je dnes len 8 dni od styku , hned bola iba jedna ciarka a o hodinu neskôr tam bolo toto
Aj ja som mala tak. Sa objavila úplne slabá po dlhšom čase než 5min...a teraz som 12tt 🙂
@mercuryatko hej ??och a ja som mala jeden deň vysoké teploty 38,5 ...snáď všetko ok bude
vidím tam aj ja čosi
@soni111 som išla k doktorke a ešte nič nevidela na sone. Stále mi robila hcg testy, či stúpajú. A nakoniec mi potvrdila, že to je tehotenstvo. Len to trvalo..to čakanie
Skus pozajtra, celkom to vyzerá na pozitívny test
Tak uvidíme ešte mám 5 dni do menzesu tak počkáme a potom pôjdem k dr . Aby som zbytočne sa netešila🙂
@mercuryatko
@mercuryatko a vieš mi povedať ake si mala hcg počet myslím
@soni111 v nejakom cca 4tt som mala 1050 a o týždeň som mala 4696..ale stále nevidela doktorka nic na sono. Potom o ďalší týždeň sa pozrela a bola tam už taká dutinka, ale nič v nej a znova o týždeň už bolo vidieť plod aj srdiečko bilo 😊
@mercuryatko no tak uvidíme, snáď máš pravdu
Tak nič baby robila som digitálny a palickovy iný a je negatívny takže nič z toho :(
@soni111 Takze si nebola tehotna? Lebo aj ja som si robila vcera a mala som takyto slabucky duch a aj druhy bol tak isto
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@soni111 ano vidiet niečo, skus urobiť o 3,4dni .