Rada by som sa nieco spytala.Ked sa teplota pohybuje cca okolo 36,4-36,5 do 17DC a na 18DC vystupi na 36,7 tak to znamena ze prebehla ovulacia?Je to mozne?nemusi vystupit hned az nad 37°C?A ta teplota 36,7 sa drzi uz 3den.
Vacsinou mam tak na 31den ale sem tam raz za polroka sa stane ze aj na 34den
@majuska77 podla mna kludne mohla byt ovulka na ten 17 DC, kedze na 18 DC stupla teplota o 0,2°C. A kedze sa Ti drzi uz 3 den hore, tak je podla mna po ovulke. A ked si priratas, ze mavas lutealnu fazu tych 14 dni, tak Ti vychadza cyklus presne na 31 dni 🙂 A nemala si ziadne ovu bolesti ani hlien, ci?
Pichalo ma na vajecniku a hlien ten mavam taky slaby,tazko sa mi to podla toho urcuje,preto sa chcem aspon na teplotu spoliehat.
17,18,19
Uz sa asi privelmi sustredujem na to,ze by somvchcela babo 🙂
skus si merat teplotu pravidlne. ja som merala v ustach aj niekolko mesiacov dopredu ab ysom zistila ako sa to meni. kludne to mohlo byt ono. ak sa ti to bude opakovat aj v nasledujucich cykloch, tak si budes ista. inak mne to vychadzalo datumovo ako tebe.
Ok,dnes rano to bolo uz na 37•C 🙂
dievčatá kde sa dajú robiť grafy na sledovanie BT? dá sa to aj tu niektde na MK?
ahojte ja som si merala ovulaciu a mam ju 37°C je to dobre
@zdena12345 ahoj takze si mozem merat aj v ustach?
@zuzana256 ano🙂
@zdena12345 ok dik
ahojte ked mam bazalnu teplotu uz treti den 37°C moze to bit
ja si uz nepametam presne hodnoty(naviac je ine v ustach..), ale viem ze mi to stuplo cca o 0,4-0,5 a ta sa drzala az do menstruacie- resp tak den dva pred mi zas klesla. takze najlepsie je mat pohlavny styk este pred ovulaciou alebo najblizi den po- v den ked stupne teplota (nie vzdy sa da...) teplota stupne vtedy ked sa vajicko uvolni, takze idealne ked uz tam spermie cakaju alebo budu v blizkej dobe na ceste. preto je dobre si tu teplotu merat pravidelne a uz odhadom potom budes vediet v ktory den cyklu sa to vacsinou odohrava, takze tomu mozes prisposobit aj pohlavny styk...
su tam este aj dalsie priznaky ovulacie- urcite najdes vo vyhladavaci. vzhladom na to, ze som nebrala hormony, som si svoj cyklus dobre poznala aj z tych dalsich priznakov. to merane teploty som zaviedla skor zo zaujimavosti🙂 a aj to skor v obdobi ovulacie. mimo toho ak kazdy 2-3 den- sak naco si to budem merat stale....
a este doplnim- ked sa zadarilo, teplota v ocakavanu domu menstruacie neklesala a potom som uz nemerala...
Cize ak mi stupne teplota cca na 37 a nezmeni sa tak som tehotna ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podla mna to je male zvysenie a este ti asi neprebehla ovulka,mas nepravidelny menzes?