Tento mesiac sa to už musí podariť

luciagdt86
20. mar 2014

...alebo snažilkujeme zas a znova... tentokrát by sa to už mohlo podariť... všetko tomu nasvedčuje... Aj vy sa na to chystáte od tohto mesiaca (marec 2014)? Tak poďme na to! Hlavu hore, treba myslieť pozitívne. Aj my sa snažíme... už druhýkrát. O prvé bábo sme kvôli MMT prišli, ale teraz svitá nová nádej... ste na tom podobne?

barbor11
20. mar 2014

Držím palce 🙂 !!! určite to príde čochvíľa 🙂

zuzicek88
20. mar 2014

@luciagdt86 urcite sa to tento krat podari,neboj aj ja verim,ze v aprily si najdem konecne dve obrovske kolajnicky

janka1989ya
20. mar 2014

Držím palce ,a nech si už čoskoro medzi tehuľkami 🙂

luciagdt86
autor
21. mar 2014

@janka1989ya
@zuzicek88
@barbor11 Zlaté ste, babuľky. Dúfam, že sa vaše slová naplnia a budeme sa tešiť z dvoch //. 🙂

zuzicek88
21. mar 2014

@luciagdt86 jasne,ja musim cakat az do 7 aprila,bola som na tej folikulometrii a pani gynekologicka povedala,ze teraz tri dni,tutu mutu a malo by sa podarit,tak sme pre to spravili vsetko co sa len dalo,tak uz len cakat a bol by cert v tom aby sa to nepodarilo

luciagdt86
autor
21. mar 2014

@zuzicek88 Jeeej, tak to je super. To Ti veľmi držím palce, aby ste to už "trafili" a aby si konečne našla tie //. Treba pozitívne myslieť a podarí sa to. 🙂 Tak už len trpezlivo čakať do 7.apríla. 🙂

bleee
21. mar 2014

ahoj, nam sa to podarilo v momente, ked sme sa prestali snazit. Snazili sme sa skoro rok a potom sme si povedali, ze ked nic, tak sa vratim spät do prace a potom sa uvidi, zacneme sa snazit inokedy. Vysadila som inofolic a vitaminy a cuduj sa svete, hned ten mesiac sa to podarilo! A to sme boli s mm svolu asi len 2x za cely mesiac. Z vlastnej skusenosti mozem teda odporucit, ze aj nesnazit sa pomaha 🙂

satanka1
21. mar 2014

@luciagdt86 ja som na tom podobne ako ty..prišli sme o bábätko po MA 29.12. po druhej mrche a kontrole u gynekológa sme sa začali znovu snažiť..ovuláciu som mala silnú ako hovädo,ovu test silno pozitívny..snažili sme sa predtým,potom...bol by v tom čert ,aby sa nepodarilo...o týždeň testujem.Síce je pravda,že som to dnes v lekárni nevydržala a kúpila desiatkový test,že 5 dní od počatia sa dá zistiť ..mám ho negatívny..ale baby hovoria,že to je len marketingový ťah...že to týždeň pred mrchou určite neodmeria hcg.tak neviem..o týždeň budem múdrejšia...snáď sa podarilo..aj tebe a všetkým,kt.túžia o bábätku držím palce

senta_sofia
21. mar 2014

@luciagdt86 konecne nejaky siiilno pozitivny prispevok 🙂)) pripajam sa aj ja, v januari som potratila, tak snad sa zadari 😉

bleee
21. mar 2014

kočky, neviem, či môžem ešte jednu moju skúsenosť. Som tehotná už 4 krát a keď to tak spätne hodnotím, VŽDY som otehotnela pri skvelom sexe. Nikdy nie pri priemernom, vždycky pri peckovom 🙂 🙂 🙂 a to sa nemusel ani úplne presne trafiť do ovulácie, len tak okolo nej prejsť, hihi. Ono telo asi vie, že TERAZ je to ono a prispôsobí sa aj ovu 😉 To sú také moje vlastné hypotézy 🙂

senta_sofia
21. mar 2014

@bleee hehe, ale vies co, asi nieco na tom bude, ze ked uz sa to obmedzi len na "parenie", tak z toho nic nie je 😀

kattulienka
21. mar 2014

Drzim moc palceky. Aj mi dufame, ze sa nam to tento krat uz podarilo.

luciagdt86
autor
22. mar 2014

@satanka1 Budem ti veľmi držať palce, aby sa to podarilo... nech si tu už len píšeme, aký je to krásny pocit... mať dve // 🙂

luciagdt86
autor
22. mar 2014

@senta_sofia Mojka, tak to mi je ľúto... ale neboj nič... musíme veriť... máme hore anjelikov, takže niet sa čoho báť... 🙂

senta_sofia
22. mar 2014

@luciagdt86 vidis, takto som sa na to nepozrela, ze dalsi anjelik tam hore, co drzi palce 🙂 Je nas tu dost takych, ktorym sa sice zadarilo, ale..., tak duuufam, ze po tych dvoch ciarkach sa budeme tesit dlhsie, ako len par tyzdnov 🙂

viwy
22. mar 2014

Ahoj kočeny, ak môžem, tak sa rada pridám 🙂 presne to isté som si povedala aj ja, že tento mesiac sa to už musí podariť 😉 síce som bola tento mesiac pri gynekologičke a brala mi krv a vraj tam niečo bolo-tehotenstvo, ale asi sa to neudržalo a dostala som ms ☹ všetky tie mesiace sú tak smutné, keď tie 2 // nie a nie vidieť, ale asi to tak malo byť a príde to teraz a budu to naše najkrajšie Vianoce... proste musíme veriť! 😵

barbor11
24. mar 2014

Ja som si tiež povedala že tento mesiac sa to už musí podariť a včera na teste mi vyskočili krásne kolajnice 🙂) držím vám všetkým palce nech sa aj vy radujete zachvílu :P 🙂)))

luciagdt86
autor
24. mar 2014

@senta_sofia Tak to určite... veď raz sa to predsa musí podariť... a vychutnáme si to celých 9 mesiacov. 🙂

luciagdt86
autor
24. mar 2014

@viwy Presne tak. Pozitívne myslenie je veľmi dôležité. A potom už bude život krásny. 🙂

luciagdt86
autor
24. mar 2014

@barbor11 Hlavne držíme palce, aby všetko dobre prebiehalo až do konca. 🙂

viwy
27. mar 2014

Tak ako dievčata, ako pokračuje snažilkovanie? My tento mesiac nejako nemáme čas 😀 ale dúfam, že cez víkend to rozbehneme 😝 a možno práve to nesnažilkovanie a tlačenie na pílu bude úspešné 😉 🙂

luciagdt86
autor
10. apr 2014

@viwy Držím palce... Nám to ZASE nevyšlo, aj keď rôzne príznaky boli... včera som predsa len zase dostala ms ☹ Ja to už nechápem... toto snáď nie je možné.... ☹

zuzicek88
14. apr 2014

@luciagdt86 ale neboj,netreba sa nato sustredit,ani nam nevyslo a co ved nic nie je stratene

rybecka
14. apr 2014

Ahojte aj my verime ze tento mesiac to pride na 100% 🙂 zatial 4 mesiace bez uspechu

senta_sofia
14. apr 2014

@luciagdt86 ja dnes, takze vitaj v klube

bejbinka
14. apr 2014

Dievcata, ja si to uz tento mesiac budem hovorit po 9-ty raz. 😒

rybecka
14. apr 2014

Ahojte aj my verime ze tento mesiac to pride na 100% 🙂 zatial 4 mesiace bez uspechu

bejbinka
14. apr 2014

@luciagdt86 Tie priznaky, to poznam...ja uz mam normalne pocit, ze si svojou zvysujucou sa tuzbou otehotniet a odmietanim menzesu posuvam cyklus...kazdy mesiac doslova o jeden den...uz som na 30tke (a to som mala predtym nez sme sa zacali snazit pravidelny 26-dnovy cyklus). Cim dlhsie sa nam nebude darit, tym dlhsi budem mat asi aj cyklus 😅. Dufam, ze neskoncim nakoniec bez menzesu 😀

1234lubka
14. apr 2014

caute,.zacala som pit alchemilku, femibion dnes dorazil...ale pojdem ponhoa si az vo stvrtok....teraz som 37DC ae test som si robila 30DC anic....cyklus mam strasny toho roku som mala len dva krat v januari na 41DC a v marci na 49DC, bola som u dokiho povedal ze som ok ze za par dni mam dost ms-tak sa aj stalo, zobral m krv, ster,,,vsetko OK....tak cakame....ci sa mam zase testnut ci pockam...ale ked do utorka nedojdu kazdopadne idem zase ku dr

viwy
14. apr 2014

@luciagdt86 Ahoj, to je škoda ☹ ja ešte stále čakám, dnes som 30 DC a keď nepríde cez noc, tak ráno spravím test, ale mám pocit, že to tiež nevyšlo ☹ ☹ ☹ držím päste aby tie 2 // prišli čím skôr 😉 ach jo 😢

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre