Ahojte, chcem vás poprosiť o radu. Ja mám pár týždňov menšie príznaky na tehotenstvo a chcela som si urobiť tehotensky test ale akurát mi začala menstruacia. Môžem byť tehotná aj počas menstruacie keď mám tie menšie príznaky tehotenstva ? Ďakujem vám za rady...
Tehotenské príznaky a príznaky ms sú veľmi podobné často samozrejme existuje možnosť ze ms príde aj počas tehotenstva ale môj názor je ze tehotenstvo to nieje
@pralinka99 ja mam príznaky bolesť v podbrusku,veľmi mi chutí jesť,časté mocenie,rastú mi pomaly prsia,veľa by som spala atď...ale menzes som mala menší tak to je zaujímavé
Ja som tehotná bola aj keď som mala ms..
@inkamama no ono sa tu môžeme dohadovať ale jasnú odpoveď dá jedine doktor lebo možné to určite je ale nespoliehala by som sa na tie príznaky
@pralinka99 áno ja viem môže to byť aj nemusi...ale cítim sa tak ako keby to bolo čiže najlepšie je keď si urobím test a uvidím
@inkamama ja som mala ms normalne dokonca omnoho silnejsiu ako mavam a bola som tehotna...prisla som na to len nahodou ked som si po ms zacala robit ovu testy a mala som v kuse 5 dni pozitivny...tak som spravila tehu a vysiel pozitivny...zial u mna to skoncilo mimomaternicovym a odobratym vajcovodom ;(...radsej si sprav test a ked bude pozitivny na nic necakaj a chod k lekarovi aby ti to potvrdil...ja som cakala kym bude robit moj doktor a medzitym mi praskol vajcovod a ked ma prijimali do nemocky mala som uz pol litra krvi v bruchu...takze radsej ak bude pozitivny test chod hned nech to skontroluju
A stále si si nerobila?
@baaambulkaa zatiaľ nie ale v sobotu si urobím
Zdavim vedeli bistemi poradit bosom mišlienkach bo neviem čo to moze bit pride mito cudne 3 mesiace som nemala menzes a pred 3dnami som si zrobila test a bol pozitivni a na druhy deň som dostala menzes tak ze neviem 😔🙄😐
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@inkamama ak mas priznaky par tyzdnov, (predpokladam ze to nie je tyzden/dva) tak by si uz mala mat ms vynechanu minimalne raz. za mna tehotna nie si, skor si nejake veci namyslas/prilis sa pozorujes.