Tehotná hoci prišla menštruácia?

inkamama
25. sep 2018

Ahojte, chcem vás poprosiť o radu. Ja mám pár týždňov menšie príznaky na tehotenstvo a chcela som si urobiť tehotensky test ale akurát mi začala menstruacia. Môžem byť tehotná aj počas menstruacie keď mám tie menšie príznaky tehotenstva ? Ďakujem vám za rady...

ukulela
25. sep 2018

@inkamama ak mas priznaky par tyzdnov, (predpokladam ze to nie je tyzden/dva) tak by si uz mala mat ms vynechanu minimalne raz. za mna tehotna nie si, skor si nejake veci namyslas/prilis sa pozorujes.

pralinka99
25. sep 2018

Tehotenské príznaky a príznaky ms sú veľmi podobné často samozrejme existuje možnosť ze ms príde aj počas tehotenstva ale môj názor je ze tehotenstvo to nieje

inkamama
autor
25. sep 2018

@ukulela je to už tretí týždeň co sa tak cítim...skúsim si urobiť test a uvidím

inkamama
autor
25. sep 2018

@pralinka99 ja mam príznaky bolesť v podbrusku,veľmi mi chutí jesť,časté mocenie,rastú mi pomaly prsia,veľa by som spala atď...ale menzes som mala menší tak to je zaujímavé

macko1007
25. sep 2018

@inkamama podla mna mozes byt tehotna ked mas tieto priznaky...skus ten test 🙂

sosovica
25. sep 2018

Ja som tehotná bola aj keď som mala ms..

inkamama
autor
25. sep 2018

@sosovica veď práve ženy môžu byť aj nemusia tehotné počas ms

inkamama
autor
25. sep 2018

@macko1007 to určite si ho urobím...môj muž sa už nevie dočkať kedy to bude pozitívne :D

pralinka99
25. sep 2018

@inkamama no ono sa tu môžeme dohadovať ale jasnú odpoveď dá jedine doktor lebo možné to určite je ale nespoliehala by som sa na tie príznaky

inkamama
autor
25. sep 2018

@pralinka99 áno ja viem môže to byť aj nemusi...ale cítim sa tak ako keby to bolo čiže najlepšie je keď si urobím test a uvidím

majkapple
26. sep 2018

@inkamama ja som mala ms normalne dokonca omnoho silnejsiu ako mavam a bola som tehotna...prisla som na to len nahodou ked som si po ms zacala robit ovu testy a mala som v kuse 5 dni pozitivny...tak som spravila tehu a vysiel pozitivny...zial u mna to skoncilo mimomaternicovym a odobratym vajcovodom ;(...radsej si sprav test a ked bude pozitivny na nic necakaj a chod k lekarovi aby ti to potvrdil...ja som cakala kym bude robit moj doktor a medzitym mi praskol vajcovod a ked ma prijimali do nemocky mala som uz pol litra krvi v bruchu...takze radsej ak bude pozitivny test chod hned nech to skontroluju

inkamama
autor
26. sep 2018

@majkapple jooj to mi je ľúto :( neboj sa nebudem váhať keď mi test ukáže že som tehotná tak hneď letím za doktorkou ;)

tuppuk
26. sep 2018

@inkamama držím palce aby to dobre dopadlo a aby si bola v tom 🙂 🙂

inkamama
autor
26. sep 2018

@tuppuk ďakujem krásne bodaj by uvidíme ;)

baaambulkaa
26. sep 2018

A stále si si nerobila?

inkamama
autor
26. sep 2018

@baaambulkaa zatiaľ nie ale v sobotu si urobím

majkapple
30. sep 2018

@inkamama tak co uz si robila test??ako si dopadla??

inkamama
autor
30. sep 2018

@majkapple včera som si ho urobila a bol to planý poplach...čiže zatiaľ niesom tehotná :(

majkapple
1. okt 2018

@inkamama nevadi...uvidis coskoro to urcite vyjde...treba verit a mysliet pozitivne...ja som po dvoch missed a teraz to mimomaternicove...aj ked sanca otehotniet je teraz ovela nizsia stale sa nevzdavam a bojujeme dalej...musime verit 🙏😉

inkamama
autor
1. okt 2018

@majkapple áno presne tak žiadne stresy ani nič také...musíme veriť ono príde 🙂

koky829
3. feb 2024

Zdavim vedeli bistemi poradit bosom mišlienkach bo neviem čo to moze bit pride mito cudne 3 mesiace som nemala menzes a pred 3dnami som si zrobila test a bol pozitivni a na druhy deň som dostala menzes tak ze neviem 😔🙄😐

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre