Tehotná ale hcg negatívne

bejbinko1
9. feb 2019

Ahojte kočky chcela by som sa vás opýtať či ste už niekedy počuli o prípadoch že krvný test na tehotenstvo bol negatívny no v skutočnosti boli ženy Tehotné . Mam taky problém ze už vyše týždňa mi mešká menštruácia.. Bola som na pohotovosti lebo stále večer a ráno som vracala.. Najskôr som bola na klasickej oni ma poslali na gynekologicku pohotovosť kde zo Sona lekárka povedala ze je vysoká pravdepodobnosť ze som Tehotná podľa sliznice lebo som ju mala veľmi zväčšenu.. Inak som bola v poriadku žiadne cysty.. Vzali mi krv no v telefóne mi povedala ze som mala negatívny výsledok na hcg... Mam ísť na testy opäť o týždeň.. Tak som s toho na nervy už by som chcel bábätko no toto ma veľmi znepokojuje.. Mate s tým skúsenosť.. Ďakujem za vaše odovede

lacibo
9. feb 2019

@bejbinko1ahoj, hcg niekedy stúpa neskoršie, mne napríklad test tehu tiež ukázal až asi na 10 deň odo dňa očakávanej menštruácie.. takže šanca tam ešte je..neostáva ti nič, len počkať pár dní a opakovať test.. skús doma a až keď bude pozitívny, stačí ísť k lekárovi..🙂

bejbinko1
autor
9. feb 2019

@lacibo ahoj myslíš tehu test krvný alebo co ocikas 😊 niekde som čítala že do určitej hodnoty sa ten krvný pokladá za negatívny. No nepovedali mi akú má hodnotu. Na jednej strane strašne chcem aby sa to potvrdilo.. No toto čakanie a domyslanie si ze asi som tehu ma ubíja kým to nemám potvrdene...

lubik87
9. feb 2019

@bejbinko1 veď si sprav tehotenský test domáci a možno uvidíš už ducha

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea_82
9. feb 2019

Oni majú tabuľky, na každý týždeň sa za pozitívnu považuje iná hodnota HCG. Ale začína to už na oveľa menších hodnotách, ako je schopný zachytiť domáci test z moču. Takže krvný test je určite citlivejší a presnejší. Sliznica rastie až dovtedy, kým nepríde MS, takže aj keď nie si tehotná, môže byť vysoká. Priala by som ti, aby som sa mýlila, ale skôr to vidím negatívne.

pininka
10. feb 2019

Mne tiež volali že je negatívne, pritom test bol pozitívny a aj príznaky som mala a nakoniec si pomýlili vzorky. Tehotná som síce bola ale bola to nízka hodnota a nakoniec to skončilo potratom.

bejbinko1
autor
10. feb 2019

@pininka to mi je ľúto... No neviem uvidíme časom co s toho bude... Ale fakt som s toho nervózna..

barbora_t
10. feb 2019

Hcg v krvi do 5 je negativne, pri tyzdnovom meskani uz by si mala mat vyssie hodnoty 🙂

bejbinko1
autor
10. feb 2019

@barbora_t ako to myslíš do 5? Ďakujem za informáciu.

barbora_t
10. feb 2019

@bejbinko1 ked mas hodnotu hormonu hcg rovnaku alebo mensiu ako 5 vysledok z krvi je negativny 🙂

bejbinko1
autor
10. feb 2019

@barbora_t jaj už chápem ešte spím tak reagujem spomalené 🙂 ach dúfam ze sa zvýši kým pôjdem na testy

jasminkaj
10. feb 2019

@bejbinko1 Ak ti menštruácia mešká vyše týždňa, tak hcg v krvi už by bolo ďaaaaaleko nad hodnotou 5. Nechcem ti dávať falošné nádeje. Bohužiaľ to vidím tak ako kočky predo mnou - že vysoká sliznica znamená príchod menštruácie, nie tehotenstvo.

bejbinko1
autor
10. feb 2019

@jasminkaj ja to beriem. Len som zúfalá s toho. Neviem co sa deje so mnou.. Véd keď nie som budeme sa snažiť ďalej. 🙂 Len ma skôr trápi to prečo mi meškajú a ešte aj ta lekárka sa prikláňala skôr k možnosti že som preto mam ísť o týždeň znovu na testy..

milus777
10. feb 2019

Ak je hcg v krvi negativne tehotna s urcitostou niesi. Test z mocu sa moze mylit ale z krvi nie. Jedine zeby bola chyba labaku. Uz par dni po oplodneni hcg v krvi stupne tak ze krvny test by ho zachytil. Kazdopadne drzim palce do dalsieho pokusu 🙂

lacibo
10. feb 2019

@bejbinko1 pozri, chápem ťa, aj tvoje napätie, ale ber to tak, že bude len tak, ako má byť..snaž sa ukľudniť..ak si tehotná, tak si..(a tehotenstvo je aj v začiatočných týždňoch (prvé tri mesiace) celkovo viac rizikové, takže 100% nie je nič)..a ak nie, nič s tým žiaľ neurobíš, aj keď budeš super informovaná..pokračujte ďalej a nečakaj tak úpenlivo, kedy to vyjde a uvidíš vyjde to možno aj, keď to budeš najmenej čakať..tak to už býva..😉

ssmilee
14. feb 2019

@milus777 Nesúhlasím 🙂 Kamarátka ma krásnu dcéru a všetky testy dokonca aj krvné jej vyšli negatívne.

milus777
14. feb 2019

@ssmilee tak to bud mala posunutu ovulaciu ze to boli zaciatky a v krvi este nemala dostatocne mnozstvo alebo to bola chyba labaku... Ale bez hcg sa nemoze vyvijat placenta a embryo tak urcite hcg v tehotenstve mala v krvi 🙂

ssmilee
14. feb 2019

@milus777 Nejdem sa dotazovat kto má a nemá pravdu alebo kto pochybil 😊 Boli prípady kedy žena mala tehotenský pozitívny a krvný negatívny. Takže telo je jedna veľká záhada a stať sa môže hocičo takže nevylučujem nič 🙂

milus777
14. feb 2019

@ssmilee jasne to mas pravdu ze telo je zahada a stat sa moze hocico. Ale akonahle dojde k oplodeniu vajicka tak embryo zacne vylucovat hcg. Ak je pozitovne v moci a v krvi nie tak tak mozno bude nejaka chyba vstrebavania hormonu do krvi. Hcg sa berie aj v ramci skreeningu na vrodene vyvijove vady v prvom trimestri. A ak hodnota nie je v medziach normy na dany tyzden tehotenstva tak je vysoke riziko ze plod nieje v poriadku. Su to hodnoty s tisicoch. Takze nulova hodnota keby bola dieta by nemalo sancu sa vyvinut a prezit. A ak je moc pozitivny na hcg tak znamena ze sa tam dostal jedinez krvi. Do obliciek ktore filtruju krv sa odburava hcg a dostava sa do mocu. Ak by nebolo v krvi tak nema ako sa dostat do mocu. To je logicke.jedine zwby sa tvoril v oblickach ci je sanozrejme blbost. V tom pripade ak je pozitivny mocovy test tak krv je negativna bud zlou manipulaciou so vzorkou krvi alebo chybnym vyhodnotenim labaku. Ale nehadam sa mozno a moze stat zvlastny raritny pripad. Aj po ivf pokladaju krvny test 14 den po vklade sa smerodajny aj je negativny tak sa vysadzaju hormony a spusta sa menstruacia. Tak to by potom ohrozovali paradoxne uspesne tehotenstva s negat testom v krvi....

bejbinko1
autor
31. mar 2019

Ahojte, tak bol to hormonálny problém :/ mám nízku hodnotu nejakého hormonu, dr. mi povedal že mi môže dať lieky kt. vyriešia môj problém len na pol roka. A po čas toho pol roka kvôli tým liekom nemôžem otehotnieť.. takže sú mi na dve veci :D :D .. Ale s priateľom sa nevzdávame a v marci sme mali pohlavný styk každé dva dni aj počas ovulácie. Dnes mi už 3 deň mešká mrcha.. tak dúfam že sa nám podarilo a že to nie sú len tie blbé hormóny.. Včera bol test negat. skúsim po pár dňoch.

jamajka2283
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikita1997
15. apr 2021

@lacibo zdravím, mám jednu otázku šla som skoro na krvné testy hneď kedy som mala menštruovat? Lebo vydleky boli negatívne 😔

veronikita1997
15. apr 2021

@bejbinko1ahoj aj ja hľadám nato odpoveď 😔

lacibo
15. apr 2021

@veronikita1997 nechapem tvojej otazke..ja som pisala ze hcg hormon sa zvysi niekedy az po tyzdni, dvoch odo dna ocakavanej menstruacie, ze treba test opakovat..

anonym00000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_01
18. dec 2022

Pridám sa, 6.12 som bola na zistenie hcg z krvi (6 týždňov po styku) a vyšlo negatívne. Od piatka ma však bolí žalúdok. Test dnes robený a negat. Je možnosť že som tehotná a na krvi som bola skoro alebo môj žalúdok s tehotenstvom nesúvisi? Beriem antikoncepciu a Menzes chodí pravidelne aj keď je slabý

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre