Dobrý večer,
Prosím vás 🙏
Nechcem rušiť, chcem sa informovať, js normálne v rannom štádiu tehotenstva byť maximálne unavená i z toho, ze len dycham?
Pracujem 12tky sice, ale unavená som zacala byt velmi velmiii, az to popísať nemôžem. Zaspala by som aj postojačky, stále zívam. Večer zaspím už i o 22h a skôr. Co vzdy dlhé roky chodim o polnoci. Spim dosť tuho posledné dni.
A po druhe, cítili ste uz v začiatku jemnu nevoľnosť sem tam? Take dvíhanie žalúdka.
Ďakujem za odpoveď
Pekný večer
@miriam1983 čakám prvý x bábätko
Neviem ci je to normálne, popri tejto odpovedí ako píšem už 3 x som 😦 zivla 🤦🏼♀️
Strašne slabá sa citim, ked nevládzem 😊
Z druhej strany, ze mam i jemne pocity zvláštne pri rozťahovani maternice 🙄😊
Zvláštny pocit prvy x toto zažívať, predstava bola ina 😃
Ja cakam druhe,ale o prve som v 10tt prisla :( od zaciatku sa nevyvijalo... takze tieto prave pocity tiez zazivam 1x. A presne ako ty,aj ja som bola a aj teraz som,24tt,strasne unavena. Som rizikova,cize pn,v praci by som nevydrzala. Cely den prelezim,mam zavrate,od unavy motaky a bolesti a roztahovanie ani nehovorim...
Uplne normalne...ja som spala pocas dna aj 3-4x vyplo ma aj na navsteve :D a nevolnosti hned ako zacali tak som ostala obijmat lavor 24hod denne.
@miriam1983
Fuhaaaa. Tak držím moc moc palce!🍀
Nech všetko funguje ako ma.
Takže, je dost možné, že tá unava ani prejsť nemusi? 🤦🏼♀️
@amelia000
Tak to ste ma potešila🤗🙏🤦🏼♀️
A čo čakás?si tehotná a robíš 12 tky je to zaberak.Mozes byt aj anemicka.To roztahovanie maternice bolo nepríjemné taký divný tlak zo začiatku som sa stále bala, že čo sa deje
@eliska13 nikdy mi nerobili problémy 12 ani 13 tky uz 6 rokov. Som zvyknutá aj behať nonstop v práci.
Posledne dni len, sa citim, ze zaspím na stojane.
Pracujem v butiku zas nic namáhavé.
Prišlo mi len zvláštne že zo dňa na deň takato únava
Ja som zaspavala na meetingoch prve tyzdne. Energia sa vratila okolo 13 tyzdna a odvtedy ani neviem ze som tehotna. Uvidis, malo by to prejst.
Niekto má taku únavu celé tehotenstvo.Mozno aj tlak máš nizky
No mne polavilo a potom nanovo...
skus si merst tlak. jest kyselinu lostovu a tehu vitaminy. vacsinou po prvom trimestri unava prrjde. tak este mesiac a pol vydrz alebo si daj upravu sluzieb
Hej hej, únava je normálna, stále by som len spala a u mňa prešla v 12tt, u kamarátky v 16tt. Potom druhy trimester bol už v znamení veľkého prílevu energie
Áno,bývala som neskutočne unavená,no mala som aj veľmi nízke železo,aj preto som bola taká unavená,krvný obraz ti robili? V nejakom 16tt som dostala infuzku so železom,trocha sa to zlepšilo....ale celé tehotenstvo som bola taká ospalejsia
ja som tiez unavena byvala hlavne na zaciatku ... prisla som z roboty a sla spat aspon hodinu dve
Ja som od začiatku tehu bola už o 8 v posteli Muž sa mi smial no ja som proste bola unavko 😀
U mna to bolo naopak ja som bola v tehotenstve plna energie.
No kyselinu listovú uzivam uz minimálne 5mesiacov.
Krvny obraz budú robiť som objednana. 🤗
Ale zas pravda žienky, taky tuhy spánok
To dlho nebolo pokial mam voľno dobre to padne človeku 🍀
Únava je v tehotenstve normálna. Ak si oficiálne oznámila (myslím písomne) v práci, že si tehotná si v ochrannej lehote. Nemusíš robiť nadčasy, nemôžu ťa prepustiť, ale neviem ako je to s úpravou pracovného času... Treba sa nato pozrieť. Aj ja som tehotná a premahat sa na úkor dieťaťa nemá cenu. Doteraz si mohla všetko zvládať aj 12cky, ale teraz si v inej situácii a treba sa kúsok šetriť.
ano je 🙂 v prvom trimestri som bola ako sipkova ruzenka. Pracujem hlavne v terene /vela presunov autom/ a musela som si davat prestavky, lebo by som bola schopna pri zivani zhltnut volant 😀 ak bolo treba byt v kancli, bolo hadam este horsie, lebo ako som si sadla, viecka som mala ako so zavaziami. Po prichode domov som v podstate do chvilky vykomovala na gauci. Chvalabohu, nevolno ani zvracania neboli. Ale bola som ako vysata zo zivota. Pozvolna to prechadzalo, potom prave nastupil neskutocny prilev energie a mohla som cokolvek /limitovat zacala az velkost brucha/ a samozrejme nastupili "deviantne" vnemy, ani nie tak chute, ale sialene mi vonal benzin, tankovanie bolo ehm...zaujimave 😀
@korra ďakujem krásne za odpoveď
A Zároveň si ma rovno i strašne moc pobavila 😃😃
Suhlasim viečka mam jak 5kilove.
Nemam chute nejaké divne ale najem sa dost. Na pijem sa a som hladná. Cítim uplne prázdno v žalúdku 🤨🤣
Dnes som si i vanu napustila, umyvala som sa a aauuuu moje bradavky jak pichliace bordové väčšie a bolaveeee
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano,od unavy mi az zle bolo...