Tehotenstvo počas kojenia bez menzesu

miirkka1
10. feb 2018

Baby otehotnela niektora z vas ked este po porode nedostala menstruaciu a kojila popri tom????? Ze ste vystihli prave tu prvu ovulaciu???Dcerka ma 15mesiacov a neviem ci to vobec bude mozne ked sa koji 1-2x denne,v noci netusim.A ms nikde.

stanislavicenka
10. feb 2018

Ahoj. Ja som otehotnela. A dojcila som podstatne viac. A dokonca to bol jediny styk bez kondomu. Neuveritelna nahoda. Ked som doktorovi povedala presny datum, smial sa. Ja som si po 3 tyzdnoch spravila test a bol pozitivny.

miirkka1
autor
10. feb 2018

To vazne som rada...A mozem vediet kolko mesiacov malo dieta ked si otehotnela?Mala si aj nejake priznaky?

miirkka1
autor
10. feb 2018

A kojila si aj v noci? Ja som doteraz kojila casto ale doktorka vravela ze mam zredukovat kojenie aby sa zadarilo

majkagretka
10. feb 2018

Ja môžem tiež potvrdiť, nie z vlastnej skúsenosti, ale kolegyňa má takto dve detičky. Je medzi nimi rok a niečo. A veľmi si pochvaľuje to, že sa dokážu spolu vyhrať, keď je medzi nimi taký malý rozdiel. Držím palce

katren
10. feb 2018

@miirkka1 Ja som tak otehu 2x....ked mala dcera 9 mesiacov a potom ked mal syn 6 mesiacov...stihla som 3 deti do 3 rokov 😀

miirkka1
autor
10. feb 2018

Dufam ze sa to podari...lebo ked citam ze zeny nemaju ms aj 26 mesiacov a tym padom ani neovuluju tak ani uz neverim.

len_leninek
10. feb 2018

Mne doktorka povedala, že by som musela kojiť zhruba každé tri hodiny, aby bolo pravdepodobné, že k počatiu nedojde, ale ani to nie je samozrejme 100% istota. A čím dlhšie prestávky medzi kojeniami tým väčšia šanca počať.

stanislavicenka
10. feb 2018

@miirkka1 dcerka mala 21 mesiacov a dojcila som velmi vydatne a aj v noci 3x. Po otehotnrni som citila neuveritelnu bolest bradaviek, taku zvysenu citlivost, hrozne. Dojcila som doteraz. Teraz ma 27 mesiacov a skoncila som cca pred dvomi tyzdnami. Aj mi je smutno, ale bolo to uz velmi vela

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miirkka1
autor
10. feb 2018

Wauuu som rada ze je to mozne...lebo uz som stracala nadej a tiez priznaky boli citlivost bradaviek?Lebo ja som uz tyzden strasne unavena test ale negativny

nela6
10. feb 2018

@miirkka1 ja mam trosku inu skusenost, maleho som dojcila na požiadanie, nikdy vacsia prestávka ako 3h, a MS nabehla a druhe sa podarilo na 3 pokus ,cize mne aj pri výdatnom dojčení MS nabehla

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre