Tehotenstvo po zamlčanom potrate

24. jún 2022

ahojte, zial aj ja som jednou z tych ktora si tymto musela prejst (prve tehotentvo)
Coskoro planujeme skusit to znova, ale ten strach tam je stale...
Zaujima ma ale ako dopadlo vase dalsie tehotenstvo po MA a hlavne po akej dobe sa podarilo otehotniet? Bolo uz vsetko v poriadku?

Dakujem 🙂
Pekný dnik🙂

salonka77
24. jún 2022

Ahoj, mne sa podarilo otehotnieť po dvoch mesiacoch od MA. Tiež som mala obavy a strach, že sa to zopakuje.. Teraz som v 21tt a zatiaľ všetko v poriadku. Držím palce, aby ti to vyšlo čím skôr 🙂

333kati
24. jún 2022

Ahoj, ja som potratila v januári a v júli som otehotnela, šlo by to aj skôr ale strach bol väčší.. Celé tehotenstvo sa o mňa starali ako o kráľovnú, všetci sa báli aby sa to nezopakovalo, ododna kedy som sa dozvedela ze som tehotná som prestala chodiť do práce a častejšie navštevovala Dr, bolo pár komplikácií ale chvalabohu všetko dobre dopadlo.. Dnes máme doma krásnu skoro 3mesacnu slečnu 🙂držím palčeky nech aj u vás to dobre dopadne🍀

erikad82
24. jún 2022

Ahoj! Mrzí ma to. Mne sa podarilo tiež rýchlo otehotnieť a dokonca 3x 😉 strach bol,ale našťastie všetko bolo ok. Držím palce.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. jún 2022

ahojte dakujem vam za pozitivne spravy, moc mi to pomaha🍀 ja som uz 3 mesiace po potrate ale zatial sme to neskusali, strach zatial nedovolil, ale uz sama citim ze nieje na co cakat

viky_21
24. jún 2022

Otehotnela som 2m po MA a nastastie vsetko dopadlo super 🙏 ono sa to zial stava 😢 mna dr hned poslal na hematologiu ci nahodou nieje tam problem. Ale chvalabohu bolo vsetko ok a tehotenstvo som mala uplne bezproblemove 😊 drzim palce 🤞

gertys
24. jún 2022

Ja som mala posledny MA v januari a otehotnela som v maji

sense
24. jún 2022

Nám ani po dvoch rokoch nie, ale to nemusí byť tvoj prípad. Držím palce nech sa vám čoskoro Zadari a budete ta tešiť z vytúženého dietatka

autor
24. jún 2022

@sense dakujem❤ nam sa sice toto prve podarilo na druhy pokus, ale tiez mam obavy ze ktovie kolko nam to bude trvat tento krat..

kathak
17. júl 2022

Je mi to ľúto, mne sa v teda zrútil svet a isla som po príčine, nestačilo mi , že doktor povedal , že to sa stáva , .nasadila som Vít.sebe mužovi a hneď ako otehotnela druhý x som nasadila progesteron a hneď šla k lekárovi aby mi zobral krv , lebo v tehotnosti sme zistili , že mi slabšie pracuje štítna žľaza .

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre