ahojte, zial aj ja som jednou z tych ktora si tymto musela prejst (prve tehotentvo)
Coskoro planujeme skusit to znova, ale ten strach tam je stale...
Zaujima ma ale ako dopadlo vase dalsie tehotenstvo po MA a hlavne po akej dobe sa podarilo otehotniet? Bolo uz vsetko v poriadku?
Dakujem 🙂
Pekný dnik🙂
Ahoj, ja som potratila v januári a v júli som otehotnela, šlo by to aj skôr ale strach bol väčší.. Celé tehotenstvo sa o mňa starali ako o kráľovnú, všetci sa báli aby sa to nezopakovalo, ododna kedy som sa dozvedela ze som tehotná som prestala chodiť do práce a častejšie navštevovala Dr, bolo pár komplikácií ale chvalabohu všetko dobre dopadlo.. Dnes máme doma krásnu skoro 3mesacnu slečnu 🙂držím palčeky nech aj u vás to dobre dopadne🍀
Ahoj! Mrzí ma to. Mne sa podarilo tiež rýchlo otehotnieť a dokonca 3x 😉 strach bol,ale našťastie všetko bolo ok. Držím palce.
ahojte dakujem vam za pozitivne spravy, moc mi to pomaha🍀 ja som uz 3 mesiace po potrate ale zatial sme to neskusali, strach zatial nedovolil, ale uz sama citim ze nieje na co cakat
Otehotnela som 2m po MA a nastastie vsetko dopadlo super 🙏 ono sa to zial stava 😢 mna dr hned poslal na hematologiu ci nahodou nieje tam problem. Ale chvalabohu bolo vsetko ok a tehotenstvo som mala uplne bezproblemove 😊 drzim palce 🤞
Ja som mala posledny MA v januari a otehotnela som v maji
Nám ani po dvoch rokoch nie, ale to nemusí byť tvoj prípad. Držím palce nech sa vám čoskoro Zadari a budete ta tešiť z vytúženého dietatka
@sense dakujem❤ nam sa sice toto prve podarilo na druhy pokus, ale tiez mam obavy ze ktovie kolko nam to bude trvat tento krat..
Je mi to ľúto, mne sa v teda zrútil svet a isla som po príčine, nestačilo mi , že doktor povedal , že to sa stáva , .nasadila som Vít.sebe mužovi a hneď ako otehotnela druhý x som nasadila progesteron a hneď šla k lekárovi aby mi zobral krv , lebo v tehotnosti sme zistili , že mi slabšie pracuje štítna žľaza .
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, mne sa podarilo otehotnieť po dvoch mesiacoch od MA. Tiež som mala obavy a strach, že sa to zopakuje.. Teraz som v 21tt a zatiaľ všetko v poriadku. Držím palce, aby ti to vyšlo čím skôr 🙂