Ahojte, 3 mesiace dozadu sme prišli o babo v 17 týždni. Doktorka povedala, že už sa môžeme snažiť chceli sme to ale nechať až na jun. Ale nakoniec nejak spontánne sme išli naplno už tento mesiac. Čo myslite aké sú šance takto v podstate tesne po takom niečom ? Naše prvé snaženie vyšlo hneď na prvy krát.
@anika25492 moze sa podarit ..my sme prisli o babo v 19tt ...pockali sme dva cykly nech sa docistim a tretia MS uz neprisla...na prvy sup 🙂 drzim palce aj ked bude to tehu plne strachu urcite
@anika25492 Ahoj,
Pred 3 r.tiez sme prisli o babatko v 24 tt .
Viem,ze aky je ten pocit.
Drzim silno palce, nech sa vam s cim skorej dari ☺️☺️
@henrietka12 ja som bola hospitalizovaná v nemocnici. Mali ma už pustiť domov prišla dom tam s vysokým CRP a v to ráno na mna prišli bolesti a v podstate som porodila no. A áno aj kyretaz mi robili
@anika25492 veľmi ma to mrzí úplne viem čo prežívam ...budem vám držať palce aby sa vám čo najskôr podarilo dúhové bábätko ...vtedy sa rany asi trošku záhona ale aj tak nikdy nezabudneme na naše bábätká ...
@henrietka12 ďakujem krásne 🙏
@anika25492
mrzi ma tvoja strata a to cim si prechadzas…. :(
kludne sa moze podarit aj skor, ale bacha na psychiku neunahlite to zbytocne. ver mi viem o com hovorim, myslela som si ze len dalsie tehotenstvo ma z toho dostane a nie je to uplne tak.. :/ Aj ked ten strach bude asi rovnaky ci sa vam postasti tento cyklus alebo az o pol roka.
velm idrzim palce 🙂
@anika25492 ahoj. My sme miuly rok tiez prisli o babo . Povedali mi ze mame pockat aspon minimalne mesiac. Ale kedze sme sa cez 2 roky snazili a nic a ponom sme on prisli nechcela som cakat. 2dni pred vianocami som uz prestala krvacat a potom som si robila ovulacny test a skusili sme. A 21 jaunara uz som mala pozitivny test a dnes male 4mesacnu princeznu 🥰. Drzim prsty vyde to ❤️
@anika25492
@babymajka my sme sa tiež dosť snažili o to druhé ktoré som potratila ... tak sa bojím toho že sa to tak skoro nepodarí ... Teraz to bude druhý cyklus čo sa budeme snažiť od potratu tak som zvedava...prvý pokus u nás nevyšiel ...v marci som mala rodiť takže to by bolo krásne keby sa nám akurád v marci podarilo ...aspoň o niečo by to bolo pre mňa ľahšie ...
@henrietka12 tak ti veľmi prajem aby vám to vyšlo. Ja som zvedavá koncom týždňa by som si chcela skúsiť urobiť už test. Len vždy som citeľnú ovulaciu a tento krát som ju nejak nepociťovala. Tak som zvedavá no .
@anika25492 u mňa to bolo tiež tak min cyklus som ju cítila minimálne ... Aj hlien som mala len trosku nie ako inokedy ... Ale ovu test som mala pozitívny ... Tak uvidím tento cyklus že ako to bude ...potom daj vedieť že ako dopadol test 🙂 držím silno palce ...
@henrietka12 my sme sa o nase prve babo snazili aj na kliniku sme chodili. Uz som sa vzdala nadeje ze sa nam to asi nikdy nepodary aj ked sme obaja v poriadku. A stalo sa a potom hned smutok a tak nato sa nam nasa princezna podarila. Neboj podari sa. Nam sa podarilo po tom co som si dala iny ciel a to achudnut aby som pocas tehotenstva nepribrala az tolko. A ked som chudla tak som myslela okolo toho veci co by som za aktivity robila a tak a zrazu boom a otehotnela som. Zameraj sa na nieco ine . Viem je tazke to spravit lebo ja som stale len na to myslela ale potom som si povedala ze musim na nieco ine mysliet.
@babymajka ďakujem za povzbudenie ... My už jednu dcérku mame a ta každý deň spomína súrodenca strašne po ňom túži ...veľmi sa tešila na sestričku ale bohužiaľ sme prišli o ňu ale dúfam že raz jej súrodenca dám ... No a zase aj čas uteká už mám 32 rokov tak by som chcela čím skôr ...aj tak by bol medzi nimi veľký rozdiel dcérka bude mať už 7 rokov ...
@henrietka12 ostan pozitivna !!! Uzivaj si chvilky s malou a snaz sa na to nemysliet.. urcite to pride coskoro neboj sa. Ja budem mat 36 a chceme tiez surodenca pre malu ale az koncom roka sa chceme zacat snazit . Takze vek je len cislo . Hlavu hore. Ved to snazenje je najlepsie na tom . Uzi si cas s partnerom lebo ked budete mat 2 tak uz ho velmi mat nebudes 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anika25492 ahoj ja som tiež prišla pred 4 mesiacmi v bábätko v 20 TT ...mne zase povedali že máme počkať polroka ...ale pre mňa to je veľmi dlhá doba takže sme už skúšali min cyklus ale nevyšlo to hneď na prvý krát tak uvidíme či to víde tento cyklus ...ty si musela tiež normálne porodiť ? A mala si aj kyret ?