Tehotenstvo po potrate

lenna255
18. apr 2022

Ahojte dievčatá, viem, že niake témy s touto problematikou sú tu už isto ale chcela by som sa vás spýtať ako dlho ste znova otehotneli po potrate. My sme vo februári potratili, radili nám počkať jeden cyklus a môžme ist dotoho.
Podarilo sa vám viac menej hneď ? 🙂

tulup
18. apr 2022

@lenna255 Ja som nemusela na čistenie .. tak nám odporučil lekár mesiac pauzu ..a potom hneď na 1x 😉.. čiže začiatkom novembra potrat...v decembri už tehotná ..držím prsty... 🍀

leuska1991
18. apr 2022

@lenna255 ano,necakali sme. Teraz som v 32tyzdni😁

lucinka1988
18. apr 2022

@lenna255 hneď na další mesiac, teda jeden cyklus som pockala a hneď další som bola tehotná. Ale potrat bol spontánny, nebola som na zákroku, moj gyn mi vravel, že čakať pol roka, ale on je stará škola, jeden odborník že môžeme hneď, tak sme nečakali, mám už 13 mesačného krásneho syna ☺️

lenna255
autor
18. apr 2022

Ja som tiež našťastie nemusela podstúpiť zakrok, vyčistila som sa sama 🙂 teraz mi konci prvý menzes tak dúfam zienky, že pôjdem vo vašich šľapajách a podarí sa mi čo najskôr. Tiež som nemala v pláne čakať neviem koľko cyklov a až potom skúšať 🙂

lamonita
18. apr 2022

Bez čistenia, 3 mes pauza a až po 2,5 roku sa podarilo. Ale podarilo❤️

tmavovlaska93
18. apr 2022

Po sp.potrate sme cakali z inych dovodov 7 mesiacov a potom sa podarilo hned

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre