Tehotenstvo po potrate

30. mar 2022

Ahoj, prosim o radu. 6.2. som prekonala spontanny potrat, 22.2. som mala odobratu krv na hCG s hodnotou 14IU/l. Prva MS po potrate bola 9.3. Vcera, 29.3. som mala pozit. tehotensky test. Ak je tu niekto, kto sa naozaj vyzna (lekar/lekarka), je prosim mozne, ze test zachytil este nejake zbytkove hCG, ktore sa uz z tej hodnoty 14 neznizilo, alebo je pravdepodobnejsie nove tehotenstvo? Ciarka na teste bola slabsia ako kontrolna, ale vyrazna a jasne viditelna.

jaga18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pondelok01
30. mar 2022

@jaga18 20. den cyklu? To neznie pravdepodobne.

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ankare
30. mar 2022

Gratulujem!

jaga18
31. mar 2022

@pondelok01 mne sa po potrate (kyrete) stiahol cyklus na 20 dní. Tiež som takto mesiac po kyrete otehotnela. Ovu som mala 10.den cyklu. Na 25.deň som mala už koľajnice na teste.
Nemusí to tak byt aj u autorky, ale je to viac pravdepodobné, ako to, že by test po tak dlhom čase ukázal zbytkove hcg. Presnú odpoveď dá len Dr.

autor
31. mar 2022

takze dnes opat test po dvoch dnoch, ciarka dvakrat taka silna ako v utorok. takze uz je to jasne. Dakujem baby 🙂

autor
31. mar 2022

@jaga18 prosim ta, ake bolo potom u teba to dalsie tehotenstvo? bezproblemov? bolo v niecom ine ako prve? U nas prestalo bot srdiecko na konci 9tyzdna a potrat prebehol v 11 tyzdni. cele tehotenstvo som sa ale citila celkovo psychicky velmi zle, fyzicky praveze ok.

jaga18
31. mar 2022

Ďalšie tehotenstvo bolo úplne v pohode, v sobotu bude mať drobec už 8 mesiacov 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre