Tehotenstvo po pôrode, hoci nemám menštruáciu?

lucinka1988
17. okt 2018

Mile mamicky,

zaujimalo by ma, ci je mozne otehotniet pol roka po porode, ked stale nemam ms, pricom uz dva mesiace nekojim. Stalo sa niektorej z Vas, ze aj napriek tomu otehotnela? Mam na mysli, ci je mozne, ze ovulacia prebieha aj bez toho, aby sa objavila menstruacia...Vopred dakujem za Vase skusenosti.

medovka14
17. okt 2018

@lucinka1988 keďže je najprv ovulácia a potom menštruácia, kľudne sa dá otehotnieť 🙂 ja mam tak druhu dcéru 🙂

lucinka1988
autor
17. okt 2018

@medovka14 otehotnela si bez toho, ze by ti nabehla menstruacia po porode? Tak to aby som si zacala davat vacsi pozor☺️

kikik123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
medovka14
17. okt 2018

@lucinka1988 a to som ešte kojila 🙂 dcera mala 8m, keď som to zistila 🙂

siska53
17. okt 2018

@lucinka1988 aj kamoska otehotnela bez tohp,aby jej nabehol menzes..

monjez
17. okt 2018

otehotnela som, ked mal maly pol roka ... kojila som normalne, mala som raz akoze menstruaciu - total slabe spinenie - chlap ma lenive spermie, prve dieta sme robili tri roky a teraz na stvrty sex d porodu ... takze urcite sa da ...

anavik29
17. okt 2018

ja som otehotnela ked mal maly 3 mesiace...tiez som nemala menzes...

sterea
17. okt 2018

Svagrina ma medzi detmi 10 mesiacov 🙂.

yanni
17. okt 2018

Ale jasne že sa da. Mám dve blízke kamošky. Majú presne z tohto dôvodu po dve deti tesne za sebou. Plne kojili, menštruáciu vobec nemali ani len náznak. Jedna dokonca druhé tehu zistila až v 17.tt.

zeytin
17. okt 2018

Ja som tiez otehotnela, ked mala starsia pol roka, ale my sme chceli druhe hned, cize som nic nerieslila... A bolo to pocas kojenia, kojila som az do roka.

natalia2285
17. okt 2018

Ja som porodila dcérku vo februári 2017 a o 3mesiace som ostala znova tehotná..vo februári 2018 sa mi narodil syn predčasne narodený v 34tt ..

34michaela
18. okt 2018

@lucinka1988 poznam babu ktora ked isla po porode po sestonedeli na kontrolu tak jej dr oznamil ze caka uz 2babo 😀

vierakuli
18. okt 2018

Ja som sa 8 mesiacov po porode popri kojeni zacinala citit nejako divne, vytok a pobolievanie podbruska... o 1 mesiac na to bola prva ovulka, pri nej ma 5 dni pichal lavy vajecnik, hlien ako vajecny bielok a o dalsich 5 dni som dostala prvu MS...

katren
18. okt 2018

@lucinka1988 ano, je to mozne...medzi mojimi je rozdiel 15 mesiacov

katren
18. okt 2018

@34michaela aj ja...a to dojcila kolko mala pytala...do roka sa narodil chlapec 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre