Mile mamicky,
zaujimalo by ma, ci je mozne otehotniet pol roka po porode, ked stale nemam ms, pricom uz dva mesiace nekojim. Stalo sa niektorej z Vas, ze aj napriek tomu otehotnela? Mam na mysli, ci je mozne, ze ovulacia prebieha aj bez toho, aby sa objavila menstruacia...Vopred dakujem za Vase skusenosti.
@medovka14 otehotnela si bez toho, ze by ti nabehla menstruacia po porode? Tak to aby som si zacala davat vacsi pozor☺️
@lucinka1988 a to som ešte kojila 🙂 dcera mala 8m, keď som to zistila 🙂
@lucinka1988 aj kamoska otehotnela bez tohp,aby jej nabehol menzes..
otehotnela som, ked mal maly pol roka ... kojila som normalne, mala som raz akoze menstruaciu - total slabe spinenie - chlap ma lenive spermie, prve dieta sme robili tri roky a teraz na stvrty sex d porodu ... takze urcite sa da ...
ja som otehotnela ked mal maly 3 mesiace...tiez som nemala menzes...
Svagrina ma medzi detmi 10 mesiacov 🙂.
Ale jasne že sa da. Mám dve blízke kamošky. Majú presne z tohto dôvodu po dve deti tesne za sebou. Plne kojili, menštruáciu vobec nemali ani len náznak. Jedna dokonca druhé tehu zistila až v 17.tt.
Ja som tiez otehotnela, ked mala starsia pol roka, ale my sme chceli druhe hned, cize som nic nerieslila... A bolo to pocas kojenia, kojila som az do roka.
Ja som porodila dcérku vo februári 2017 a o 3mesiace som ostala znova tehotná..vo februári 2018 sa mi narodil syn predčasne narodený v 34tt ..
@lucinka1988 poznam babu ktora ked isla po porode po sestonedeli na kontrolu tak jej dr oznamil ze caka uz 2babo 😀
Ja som sa 8 mesiacov po porode popri kojeni zacinala citit nejako divne, vytok a pobolievanie podbruska... o 1 mesiac na to bola prva ovulka, pri nej ma 5 dni pichal lavy vajecnik, hlien ako vajecny bielok a o dalsich 5 dni som dostala prvu MS...
@lucinka1988 ano, je to mozne...medzi mojimi je rozdiel 15 mesiacov
@34michaela aj ja...a to dojcila kolko mala pytala...do roka sa narodil chlapec 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucinka1988 keďže je najprv ovulácia a potom menštruácia, kľudne sa dá otehotnieť 🙂 ja mam tak druhu dcéru 🙂