Tehotenstvo po missed abort

26. nov 2020

Ahojte dievčatá, viem že je tu už veľa takýchto tém. Ale potrebujem čerstvé povzbudenie 🙏🏽 Prosim, vyšlo Vám druhé tehotenstvo po MA? Alebo mali ste nasadenú nejakú preventívnu liečbu? V júli som bola na kyrete a chceme sa od decembra začať znovu snažiť, len som taká ustráchaná, že už mi prepína z toho 🤦🏽‍♀️ Poďme sa troska povzbudiť🙏🏽 Dakujem!❤️

petamich
26. nov 2020

rovnaka tema v tejto sekcii bola zalozena vcera 🙂 skus pozriet, uz tam celkom dost bab reagovalo

elisa_stella
26. nov 2020

Ahoj, len pre info - na MK ja aj skupina Missed abort -skusenosti a ďalšie tehotenstvo
https://www.modrykonik.sk/group/8349/detail/

selest
26. nov 2020

Brala som aspirin po 2 ma a mam synceka beriem aj teraz a som uz 30tt. Testy mi nerobili lebo sme zili v zahranici a tam az po 3 potratoch skumaju preco..

lulua777
26. nov 2020

Ja som v marci mala kyert a v aprili uz sme cakali teraz som uz 32tt 😊 Pila som alchimiku a vsetko sa dalo do poriadku tal dr odobrila,ze hned mozme ist ma to,ze naco cakat ked mame poorane 🤗 V januari k nam pribudne dalsia princeznicka 🤩🤗

sense
26. nov 2020

Ja som rok n to ako som potratila otehotnela na druhý cyklus, ten rok sme sa nesnažili lebo som mala obavy... Nemala som ale kyret... . Teraz v lete som mala zamlknuty potrat tiež bez kyret a zatiaľ nič... Ale tak beriem to tak keď sa podarí sa podarí keď nie tak nie...

lucinka1988
26. nov 2020

Ja som si prešla potratom v apríli a v júni- na prvý pokus som bola zase tehotná, nič špeciálne som neužívala ani nerobila. Teraz som v 27tt a všetko je v poriadku. Ale prestala som vtedy na to myslieť a užívala som si sex, to je pravda..

jaja8_9
26. nov 2020

Ja som mala missed v marci po roku a pol snaženia a odvtedy bohužiaľ nič, som z toho už sklamaná a smutná ale každá žena je iná 🙂 držím palčeky aby to bolo co najskôr 🍀

pukanec123
26. nov 2020

Ja tak isto tento rok na tretí mesiac po MA a kyrete, aktuálne 30 tt ☺️

rarara88
26. nov 2020

My sme počkali 2 cykly po kyrete a hneď potom sa nám na prvýkrát zadarilo.. pila som alchemilku, brala inofolic, železo a kyselinu listovu.. aktuálne som v 30tt 🙂

babydesire
26. nov 2020

Ahoj. Niekedy v 9tt prestalo byt srdiecko, presne v 10tt som sa to dozvedela a ten den kyret. Bolo to 27aprila 2015 v polovici jula som mala // a 24.3.2016 sa nam den po termine vyvolavackou narodil zdravy syncek. Uzivala som alchemilku (len prve dva tyzdne cyklu!!!) ,pupalkovy olej, isofolic a kyselinu listovu.vyradila kofein,alkohol. Skusat sme zacali dva dni potom,nic ma okrem srdiecka nebolelo. Na nase prve (zrejme dievcatko) nikdy nezabudneme.
A aj ja sama som dieta po potrate.

Drzim vam palce 🙂

babydesire
26. nov 2020

A este chcem dodat - ze na to ze chcem dieta som myslela furt tak tie blbosti ze nemysliet nato a dieta prijde samo neverim..ale nikomu to neberiem 🙂

andrea_prestastna
27. nov 2020

Ja som mala teraz v 18tt MA som tyzden po, doktor odporucil 4tyzdne pockat uplne a potom mozem skusat, som este ale psychicky slaba takze asi to nebude o snazenk ale uz iba o milovani a basta... Drzim vam vsetkym palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre