Ahojte! Som po laparoskopii.. Všetko v poriadku, vajickovody priechodné, žiadne zrasty.... Vraj mi ich aj prefúkol a povedal, že väčšinou to prefuknutie pomôže a podarí sa otehotnieť... Chcem sa spýtať, či to niektorej z vás pomohlo? 🙏🏻🍀
@vladka276 mne, ja som otehotnela hneď ďalší mesiac po laparoskopii. A to mi povedali, že to bude zázrak, keď otehotnieť...že je to tam samá zákruta...😀😮😀...a teraz mal ten môj zázrak dcérka Stanka 15 rokov.
Ja som tiez otehotnela na druhy mesiac po laparoskopii, avsak tehotenstvo sa neudrzalo. Az potom mi zistili problem s krvou a o pol roka som opat otehotnela, pichala si injekcie na riedenie krvi a uz vsetko dobre dopadlo 🙂
@andrejka256 ake vysetrenia ti robil lekar? Myslim si, ze aj partner by mal ist na vysetrenie. To, ze ma dve deti z predch. vztahu neznamena, ze jeho kvalita spermii je stale rovnaka, moze mat zhorseny spermiogram. To ide aj vekom, to ze niekto mohol mat deti 5-6 rokov dozadu neznamena, ze ich moze mat aj teraz. Ked tak sa zastavte na klinike reprodukcnej mediciny, tam vas budu riesit oboch ako par.
Mne zatiaľ nepomohlo - laparoskopia bola robená v októbri - zatiaľ nič :/
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dobrý deň. Môžem sa spitat. Som už z priateľom 1a pol. A súťažíme sa o bábätko ale stále nič,😒. Bola som aj u doktora a povedal že vo mne neni žiadny problém partner má 2deti z predchádzajúceho vzťahu. Chcela by som sa spitat. Či mi neviete nejako pomôcť ďakujem