Ahojte. V máji som podstúpila konizaciu, výsledky z histológie boli v poriadku. Teraz čakám na výsledky z kontrolného onkocytosteru. Pýtala som sa gynekológa, ak prídu výsledky zo steru v poriadku, či sa môžme snažiť o bábätko. Dr povedal že krčok mám zahojený, ale radšej by počkal ešte do konca roka. Kedy vám odporučili po konizacii snaženie sa o bábätko?
Ďakujem.
@stellarstar tak čo viem tak tehotenstvo sa odporúča po 6.mesiacoch po zákroku. Preto ma zaskočilo že ešte čakať do konca roka.
Ja som mala konizaciu februári 2022 pre mňa to bola nočna mora veľa komplikacii po nej som mala ale chvalabohu to dobre dopadlo a zahojilo sa kojila som aj dcerku vtedy teraz už nekojim otehotnela som aprili 2023 skončilo to zamlcanym potratom bohužiaľ som musela na kyretaž a teraz som tehotná v 11 týždni babetko je v poriadku..ale mala som v čase ms aj špiennie a aj sem tam ešte mam berem lieky na udržanie tehotenstva..neviem čomu pripisovať to špiennie pri prvej dcerke som nemala žiadne cele tehotenstvo bolo v poriadku.. možno je to aj tým že som mala tu konizaciu aj keď už je to davno možno ze tou kyretazou ta volá 3 mesiace pred otehotnením..neviem chcem sa na to ešte doktora spýtať na ďalšej kontole co bude v 13 týždni či ked som po tej konizacii či niečo nehrozí bojim sa veľmi sme sa snažili o druhé babetko ale je to v božích rukách všetko
Pol roka nakazali. Otehotnela az o tusim 8 mes. Ledva donosila do 31tt.
@plnenapaprika kvôli skrátenému krčku?
@al1001 ano. Ale ci.bola pricinou skracovania konizacia alebo skor neustale tvrdnutie brucha je otazne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Najneskôr po šiestich týždňoch je operačná rana zvyčajne úplne zahojená. Najlepšie je sa vyhnúť plávaniu, tampónom a pohlavnému styku až osem týždňov po zákroku... toto som mala ja v papieroch
Takže keď si zahojená a nemáš žiadne problémy určite sa môžete snažiť. Veď zákrok si mala v máji