Ahojte...chcem sa spýtať, prešla som si v živote anorexiou, aj bulímiou. Aktuálne už 2apol roka nevraciam, stravujem sa normálne, aj po psychickej stránke som okej.
Menštruaciu mám už vyše roka pravidelnú.
Chceli by sme bábätko, avšak bojím sa,či sa skrz moju zdravotnú minulosť nejako bábätko "nepoškodí" alebo ako to povedať.
Je tu niekto, kto si týmto prešiel?
Kľudne aj iba dajte komentár s bodkou, alebo niečím, ak nechcete verejne, a napíšem Vam správu.
Ďakujem ❤️
Aj ja som mala, dokonca stále to nie je úplne ružové a vynosila som zdravé úžasné dieťatko 🙂 neboj sa
Ahoj, pokial sa už 2,5 roka dobre strvujes tvoje telo je teda dosť silne a ma dosť živín pre babatko. Jediný problém vidím v tom ako sa ty sama budeš cítiť v tehotenstve. Ja som v minulosti bojovala s anorexiou a môžem povedať že je to úspešne za mnou ale tehotenstvo malo na moju váhu taký veľký vplyv že sa mi vracalo veľmi veľa pocitov z minulosti a celých 9mesiacov som bojovala sama so sebou pri každom jednom kg navyše. Pre mna veľmi ťažké obdobie na psychiku a skúška nepadnut do starých zlych návykov. Ale nakoniec všetko dobre dopadlo a mame zdravého synčeka 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som v mladosti mala aj aj, ale ani mi nenapadlo, ze by to mohlo mat suvis. Ak uz rok pekne papas, tak podla mna okej. Mam dve deticky. V tehotenstvach som mala problemy skrz rozdvojenu maternicu ale to je vrodene a aj sa mi dost kazili zuby, tam moze byt suvis.