Tehotenstvo po biochemickom

6. apr 2022

Pekný večer
V januári som mala biochemické a tento mesiac sa nám opäť zadarilo. Chcem sa spýtať, mala niektorá bezproblémové tehotenstvo po biochem.? Bojím sa aby to neskončilo rovnako. Mala by som spraviť nejaké opatrenia? Lekár ma ešte pošle kade ľahšie- je skoro čokoľvek s ním riešiť

e1i
6. apr 2022

Treba zavolat dr a pravdepodobne nasadit progesteron na podporu tehotenstva

amelie2017
6. apr 2022

December 2016 biochemicke, podla doktorky to vobec nevadi a mozeme sa snazit v klude dalej. Februar 2017 opat biochemicke, uz som ani nesla k dr.
Dalsi cyklis sa zadarilo a 1.4.2017 pozitivny test a uz ma vyse 4 rokov.

julie19
6. apr 2022

Január 2020 biochemické a február 2020 zdravé tehotenstvo a dnes už takmer 1,5 ročná slečna ;)

petamich
6. apr 2022

april 2021 biochemicke, jun 2021 biochemicke, lekar ma poslal na vsetky mozne vysetrenia, zistili sme (zrejme) pricinu a oktober 2021 uspesne tehotenstvo, vysledok tu pri mne odfukuje

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bibuska2
6. apr 2022

Ahojte baby chcela by som vedieť váš názor na ten môj testik ďakujem ♥️

lucecyta
6. apr 2022

@bibuska2 no buď duch alebo nič:(

bibuska2
6. apr 2022

@lucecyta áno je tam dusík krásne ho naživo vidno len či tie testi dr Max nerobia falošné duchy 🤔

lucecyta
7. apr 2022

@bibuska2 aj ja som mala takéhoto potom dva negatívne potom zas dva duchy až som sa vytočila išla k MUDr mala som dva dni pred menštruáciou MUDr.zobral krv a hcg vyššie tento týždeň bol ultrazvuk a čo tam bolo zázrak ❤️

bibuska2
28. apr 2022

@lucecyta ahoj chcem sa spýtať na tento testik ďakujem

lucecyta
29. apr 2022

@bibuska2 je to také zvláštne nič tam nevidim

autor
29. apr 2022

@bibuska2 Ahoj, je to ešte ten cyklus alebo nový či ako si natom?

autor
29. apr 2022

Lebo 6.4 si tiež fotila test

bibuska2
29. apr 2022

Ahoj no tak že som teraz v apríli nemala kramy a som skúsila ďalší testik a teraz večer som urobila pepino pridám foto blbo mi foti telefón

bibuska2
29. apr 2022
bibuska2
9. máj 2022

@lucecyta ahoj moja dnes som mala takéto testiky aký na to máš názor

ashantyo
28. okt 2022

Zdravím,, chcela by som sa opýtať či vás posielali na vyšetrenia kvôli biochemickom tehotenstve mne sa to stalo prvý krát ,, nevzala mi ani krv ani ma nikde neposlala len ma pozrela s ultrazvukom. Mala z vás to podobne ??

dominika1922
2. nov 2022

@ashantyo mne zobrala krv 🙂

leuska1991
2. nov 2022

Hneď po biochemickom znova tehu a už je tu princezná 5mesiac medzi nami ❤️

7tinka7
9. mar 2023

@ashantyo mne tiez nic rsp brali mi krv asi 15x za mesiac lebo si mysleli ze ide o mimo mm ale nic bolo to biochem ale na dalsie testy ma neposlali 🙂

ashantyo
11. mar 2023

@7tinka7 Mne ani krv,, ale chcela by som sa opýtať bola som na gyne bola som v 5 týždňi robili mi vaginálny ultrazvuk , lekárka mi hovorila že sa budem trošku špinit ale že sa nemám báť,, o dva dni nato som potratila a nazvali to biochemické tehotenstvo,, robili vám vaginálny ultrazvuk ?? .. jedine čo mi nato povedala že je to normálne že stym si prejde každá druhá žena,,ale jedno viem že už tak skoro určite nepôjdem.

7tinka7
11. mar 2023

@ashantyo ano robili aj ultrazvuk. A nic nebolo vidno ani vak lebo ked sa to cele zacalo tj spinenie pre to som tam isla cca v 4tt tak nebolo nic vidno. Tiez som poucena kedze som nedostala nic na zastavenie spinenia a teda na zastavenie potratu tak dalsi raz nepojdem urcite hned k dr. Rsp teraz mam uz normalneho gyn tak ma iny pristup ale uz je "neskoro" teraz mam akurat tak paniku sa znovu smazit ze znovu budem 2 mesiace po nemocniciach.

ashantyo
12. mar 2023

@7tinka7 mne iba na pohotovosti pichly injekciu aby mi zastavili krvacanie , 2x prehliadka u gyne a to je všetko. Ja som po biochemickom už rok a pol tiež mam strach ale zas nemôžem žiť zo strachom že sa to zopakuje, mňa keď napadne ten strach ktorý som zažila hneď myslím iba na pozitívne veci . Dúfam že sa nám podarí, veľmi túžime po bábätku 🙂.

julie19
13. mar 2023

@ashantyo k tomu vaginalnemu ultrazvuku … bílá som v 6tt a ani nestihla robot ultrazvuk a bolo z toho biochemické (den před plánovaným vysetrenim🤷‍♀️) a na další pokus som bola radšej hneď na vyšetrenie tiež to bolo tak nejak v 6 tt a robili mi hneď vaginálne vyšetrenie ultrazvukom, na ultrazvuku bol len prázdny váčok ale nakoniec z toto bolo zdravé tehotenstvo a mám už dvojročnú dcéru (a teda celý prvý trimester mi robili len vaginálne sono🤷‍♀️) … nepovedala by som že toto sono je príčinou čohokoľvek … tieto skóre štádia sú take nevyspytateľné ze ak to ma byt dobre bude to dobre aj keby vám ti sono robili kazdy druhý deň a keď to ma byt zle nepomôže nič ani keby ste prvé tri mesiace strávili v polohe hore nohami na gauči 🤷‍♀️… ja verim ze nabudúce vám to už vide a držím silno palce 🤞

ashantyo
13. mar 2023

@julie19 Viete všade kde som čítala tak jedna napísala že môže druhá nie , ale ako si napísala keď to má byť tak to bude,,stým už nerobíme nič. Ale žena keď si stym prejde
hľadá všade odpoveď prečo,kde nastala chýba. Lebo mňe moja gynekologička ne vysvetlia že ma to nejaký dôvod to biochemické,,, ale len proste že stym si prejde každá druha žena,,, ale Ďakujem pekne😊 verím že to raz príde.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre