Tehotenstvo i napriek menzesu

natka16
22. sep 2020

Ahojte, viem ze uz tu take pripady boli rozoberane, ale chcem sa poradit aj ja. Teda som strasne v soku.
V juli som zial potratila v 8 tyzdni, zacala som silno krvacat, nebolo treba ani cistenie.
Po prvom menzese (20.8) sme sa zacali hned snazit, no v septembri som dostala menzes uplne presne na cas, bol silny ako vzdy takze nic som neriesila..skoncil mi pred 3 dnami..
No od vcera mam krce v bruchu, bolia ma krize - ako pred MS.. Neviem co ma to napadlo urobit si teraz test a vysli riadne silne 2 ciarky! Toto som absolutne necakala..nebolia ma ani prsia, co predtym boleli vzdy neznesitelne (toto by bolo tretie teh., uz mam 2 rocnu dcerku)..
Teraz ma premohol strasny strach ci to nedopadne rovnako..pred chvilou som si dala dokonca paralen na tu bolest..cele dni nosim dcerku na rukach..
Ani neviem co chcem pocut..velmi tuzim po dalsom dietatku ale teraz mam strasny strach..
K doktorovi ale skor ako v 8 tyzdni nepojdem (pokial nebudu komplikacie)..uz nechcem zazivat to co naposledy pri potrate..
Moze to dopadnut dobre aj ked som mala taky silny menzes?
Dakujem aspon za precitanie..

saskia_98
22. sep 2020

Kamoska mala aj "kramy" aj tehu bola. Ked prvy krat sla k dr ze jej to meska, bola uz v 4tom mesiaci. Cize moze byt ... Este pockaj, chod k dr a uvidis co ti povie.

thoughtfulweirdo
22. sep 2020

Ja by som na tvojom mieste počkala, či príde ďalší menzes. Ak áno, zopakuj po ňom test a uvidíš, či sú stále čiarky. Až potom by som šla na gyndu.

natka16
autor
22. sep 2020

@thoughtfulweirdo Ano, urcite budem tak cakat..

veronikaa006
22. sep 2020

no ja by som nečakala, keď už máš za sebou jeden potrat tak by ti mohla dať gynekologička progesteron na udržanie tehu...viem že ženám, ktoré už mali potrat sa dáva.

renata1405
22. sep 2020

@natka16 Treba ist k dr. moze byt aj mimomaternicove.

natka16
autor
22. sep 2020

@renata1405 Ak by som mala silne bolesti urcite pojdem aj skor. Ale podozrenie na mimomat. tehotenstvo som mala v juli a nic som nou aj tak nerobili, iba kontrolovali HCG..a doma som mala cakat co z toho bude, ci potratim spontanne, alebo pridem rovno s krvacanim do brucha, resp velkymi bolestami.. Takze neostava nic iba cakat..a dufat🙏

zuzana111984
22. sep 2020

@natka16 suhlasim s babami, chod, aby to nebolo mimomaternicove, viem, ze tak skoro to nezistia, ale aspon to sledovanie hcg ich nasmeruje. Ja som ho mala nizke, 2 ms a vydupala som si vysetrenie, az u primara, prisla som o vajcovod, ale svagrina cakala, dopovala sa liekmi, lebo mala bolesti, az jej ho utrho a prisla aj o vajecnik. Nechcem ta strasit, ale pre pokoj duse chod, viem, ze si zazila hrozne chvile, ale ak by nemalo byt nieco v poriadku, zazijes ich znova, ci budes cakat alebo pojdes hned. Prajem, aby vsetko dobre dopadlo

millky
23. sep 2020

@natka16 takto, ako čítaš, buď choď alebo ak nechceš, rob si testy cca každé dva dni. Ak zoslabne čiarka, tak vieme o čo ide. Ak bude rovnako silná a ty nebudeš mať bolesti, môžeš si aj jemnými tlakmi kontrolovať oblasť podbruška, ale fakt len jemnými. Bodavá bolesť by hneď indikovala problém. Pokiaľ sa budeš cítiť v poriadku, zájdi k lekárovi ako plánuješ ☺️ držím ti palce

natka16
autor
23. sep 2020

@zuzana111984 ju
@millky

Dakujem vam♥️
..urcite sa budem sledovat a ak nieco pojdem k lekarovi, nebudem cakat s bolestami ..zajtra skusim zopakovat test..

karin04
24. sep 2020

@natka16 ahoj no co ako dopadol dalsi test? 🙂

natka16
autor
26. sep 2020

@karin04 Ahoj, no vyzera to ze test slabne..nie vyrazne, ale uz tomu nadej nedavam😕 Dakujem ze si na mna myslela🙏

zuzana111984
26. sep 2020

@natka16 jaaaj...to mi je luto 😔...drzala som ti palceky

millky
26. sep 2020

@natka16 to mi je luuuto 😔 ale testuj ďalej.... Kto vie, možno ešte motika vystrelí.

natka16
autor
26. sep 2020

@zuzana111984
@millky
Dakujem vam♥️
..som z toho nestastna, potratit 2x v priebehu styroch mesiacov je uz na mna dost.. Teraz si urcite dame pauzu a pokusim sa zistit pricinu..aspon ze uz jedno dietatko mam, vdaka Bohu za nu🙏♥️

karin04
26. sep 2020

@natka16 to mi je luto :( neboj sa podari sa to ked budete najmenej cakat a o to vedcsia bude radost 🙂

mimka8954
7. okt 2020

Ahojte minuli mesiac mi meškala menstrulacia šesť dní robila som si preto Digi test a ten mi ukázal +1-2 potom o pár dní som dostala menzes :( v čase ovulácie po mrche som mala ružovi výtok tak ma napadlo len tak zopakovať test a stále Jánom bolo +1-2 tak som išla na krv a čakám výsledky včera som ešte preventívne robila pepino ktoré mi nikdy nič neukázalo a teraz je tam toto

karin04
7. okt 2020

@mimka8954 prosim ta aky test si robila ktory di ukazal +1-2? 🙂

mimka8954
7. okt 2020

@karin04 clearblue prečo?

mimka8954
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre