Ahojte 😇.... Chcela by som sa opýtať či niektorá z vás bola tehotná aj napriek tomu ze mala menštruáciu. Ďakujem vám za odpovede.
@princess1852021 Ono to nie je menštruácia, ale špinenie či slabé krvácanie v čase kedy by mala dojsť menštruácia, keby žena neotehotnela. Deje sa to z nerovnováhy hormonov, ktoré sa v tele začínajú tvoriť. ja som tiež ležala so strednou v nemocnici hoc som už bola po polke tehotenstva a nenašli nijakú príčinu tak mi povedali, že asi by som mala v tom čase menzes a bola som vybavená, ale neverím, že keď má niekto klasický menzes s kúskami sliznice, kŕčmi a bolestami môže byť tehotný
@princess1852021 áno... Nie konkrétne ja ale kamarátka mala jedna do 3 mesiaca normálne menštruáciu a druhá do 5 mesiaca
Ano. Prvy mesiac. Pri obidvoch tehotenstvach.
@princess1852021 áno,pri prvom som mala tuším dva alebo tri mesiace. Že som tehu som zistila počas menštruácie v 8. týždni
@princess1852021 Aj ja som mala, aj keď len také slabšie krvácanie. Prvé 2 mesiace.
Ďakujem vám žienky za vaše skúsenosti ❤️
@princess1852021 áno ja
@bebotka nebolo to slabé krvácanie a už vôbec nie špinenie
@elizabet173 ja som tiež mala menštruáciu no teraz asi týždeň-aj dačo mam príznaky tehu tak som v rozpakoch z toho
ja som mala tiez 3 mesiace "menzes" cize som bola v tom ze tehotna nie som, ale gynekologicka mi povedala ze to nemohol byt normalny menzes, a ked som sa nad tym zamyslela tak naozaj bolo to trochu ine, sice to bolo v obdobi kedy mal byt menzes aj dlzka taka, ale bolo to ine.
@princess1852021 test? Inak môžeš byť tehotná už dlhšie ale môžeš si aj príznaky vsugerovať, ak po bábätku veľmi túžiš
Ahojte. Poraďte mi prosím. Dnes mi 9 deň mešká ms, pred 2 dňami som si spravila test a bola tam druhá čiarka, prikladám foto do druhej správy. Lenže chvíľu nato začalo ísť trošičku ho mňa, väčšinou pri utreti taky ružový hlien ale všetko ôk... Dnes som ale začala už krvácať, no na teste je stále slabá čiarka.
Prvý je v sobotu večer a druhy v nedeľu ráno z oreveho moču, takže včera začalo to ružové a dnes som si robila test ale nie z prvého ranného a test vyzerá takto ale je to iná značka, skúsim ešte zajtra ráno.
Brucho ma boli a teda už aj krvacam, zatiaľ nie silno ale krv tam je uz a nie zase že trošičku ale tak normlane.
@123vika Ja som si robila test hned na druhy den ako mi vynechal menzes, mala som čiarku asi ako ty, digitalny potom tehotenstvo potvrdil (je spolahlivejsi aj s pribliznym tyzdnom tehotenstva). 5 dni na to som zacala krvacat, bezala som hned na pohotovost ako neznala prvorodicka. Tam ma doktorka sfukla, ze ci ma nenapadlo, ze som proste mohla dostat menzes, ked nemam tehotenstvo potvrdene od svojej gynekologicky... Ale pozrela ma, povedala, ze tam teda nieco je a tehotenstvo mi potvrdit moze, ale ze to som v takom skorom stadiu, ze tam nemaju co urobit, len mam prosto cakat. Napokon som s prestavkami krvacala takmer do 20 tyzdna, nikto netusil preco, predpokladali, ze kvoli prekrveniu sliznic mi praskaju cievky. Mala ma dnes 4 roky. Ale na tvojom mieste by som zasla este dnes ak sa ti da k dr. Budes vediet na com si a budes pokojnejsia. Drzim palce.
No u lekára mi nedvíhali, vieš ja mam jedno dievčatko už doma a bude mať rok ❤️ a pri nej mi ešte týždeň pred MS ukázal tt a samozrejme nedošla už a ani nijaké krvacanie ani nič... Tak toto nepoznám, viem ze to je možné ale skôr si myslím ze o bábätko som už prišla teraz, Zajtra si chcem spraviť test ci budu silnejšie čiarky alebo nie a tým si odpoviem a zavolám dokotorvi.
Mam za sebou ťažký pôrod vexom, tak ma napadlo ci nemôžem to mat všetko oslabené ešte :/ neviem no, uvidím, toto sú iba dnešné testy.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@princess1852021 Ja konkrétne nie ale sesternica mala do 3 mesiaca hoci bola slabsia