Ahojte, chystám sa po 6 rokoch vysadiť HAK, pretože sa chceme začať snažiť 🙂
Zaujíma ma, ako rýchlo po vysadení sa vám podarilo otehotnieť ?
Ďakujem za každú odpoveď.
Hneď.... menzes už neprišiel 🙂
vysadila som Mistru v máji a v júny som mala už dve čiarky 😇
Ja som vysadila laverette v októbri a v januári boli dve čiarky na teste, to ale skončilo niekde v 6tt ale hneď na to zas dve čiarky a tie už majú dnes 13 mesiacov ;)
Ďakujem pekne za odpovede. Vyzerá to teda dosť nádejne 🙂
Viem, že je to indivinduálne, no potrebovala som vidieť, že sa to dá aj hneď 😉
@acestes ja som po vysadení 4 roky - hneď sme sa začali snažiť . Po vysadení nepravidelný cyklus , zistená znížená štítna žľaza , PCO . Teraz už aj vysoký tlak a inzulinova rezistencia . Snažíme sa tie 4 roky a zatiaľ ani len prvé nemáme …. Pozor .. HAk nie sú cukríky a niekomu to môže práve spustiť spŕšku diagnóz ako aj mne
@rsimoneees no a vyšetrovali ti štítnu žľazu a vaječníky pred HAK. Lebo PCO je samo o sebe diagnóza ktorá znemožňuje otehotnieť.....nezávisle od HAK
HAK som mala 5 rokov maitalon, polrok pauza, 3,5 roka belara -- vysadila som kompletne HAK minule leto, ale kramy mi chodili tak kadejako - raz za 3 mesiace, ked mi konecne prisli nacas ako by normalne aj mali, do tyzdna som otehotnela :D O🙂 momentalne koncim 6mesiac tehu 😇
@danusa63 áno 🙂 inak by mi nenasadila gynekologička v 17 antiku
@rsimoneees presne tak aj mne. Ja ťa poteším ja som po vysadení HAK otehotnela do troch mesiacov a to som ani raz nedostala krámy 🙂
Brala som Mistru cca 8 rokov s jednou menšou prestávkou, vysadila som v máji a teraz už som 26tt 🙂 takže druhý cyklus po vysadení sa podarilo
@danusa63 ja som po vysadení 4 roky a dodnes sa nám nedari 🙂 každá žena má iné telo …..
@rsimoneees prajem ti aby to vyšlo a bol darček pod 🌲
@danusa63 u nás jedine ivf 🙂 takze my si este počkáme . Ale ďakujem ☺️
@rsimoneees ahoj. Aj beries nieco na tlak?
@miskanathan ahojky , áno NEBILET mi dala doktora ale ženská povedala že keď sa snažíme otehotniet mala by som brat Dopegyt , už som z toho má nervy každý lekar iné . Ale ciem že prvoradé pre mna je počúvať gyn 😔uvidím no že čo ďalej či zmeniť na ten dopegyt
@rsimoneees no ved toto. Ja mam polovicku Noliprel 5 a tiez podla gyn ze radsej Dopegyt. Internistka ze v pohode Noliprel a ked sa zadari potom to bude riesit...
@miskanathan tak zatiaľ sme asi dobre nasadené ( od internistiek) a keď zistime tehu hneď prejsť na dopegyt
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@acestes ja oba razy hned 😃
Realne hned po vysadeni.
Prve tehotenstvo po vysadeni Belary a druhe po vysadeni Katye.