Tehotenstvo a vitamíny

lucka199522
11. sep 2018

Co si myslite o vitamínoch pred tehotenstvom ( myslim tie vitamíny co su určené pred otehotnenim) za kazdy nazor dakujem 🙂 ak je tu niekto z UK tak myslim aj tieto napr. 🙂

malinajahoda
11. sep 2018

@lucka199522 ahoj, kým sa nám narodila dcérka, tak aspoň 3 mesiace pred "snažením sa", som musela užívať kyselinu listovú, ktorú som mala na lekársky predpis. Tá je v tehotenstve veľmi dôležitá. Aj napriek tomu nám to vyšlo až po pol roku snaženia sa. Konkrétne s týmto produktom nemám žiadne skúsenosti.

malinajahoda
11. sep 2018

@lucka199522 ešte chcem dodať, že tú "listovú" som brala úplne celé tehotenstvo a ako vidím na obrázku, tak aj tento výrobok ju obsahuje.

gab_riella
21. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

ja som brala ogestan a nič naviac som nebrala. Kyselina listova v tom už je, takže som ju nebrala

meredith83
21. máj 2019

No ja som mala tieto ale odporucam vitaminy od Zita West. Ja som to brala pred oboma tehotenstvami.. Ja som brala Vitafem a muz od tej znacky vitaminy specificke pre muza.

meredith83
21. máj 2019

Inak ked otehotnies v prvom trimestri by som odporucila Pregacare aj s Omegou 3 ta je dolezita na vyvoj mozgu...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre