Co si myslite o vitamínoch pred tehotenstvom ( myslim tie vitamíny co su určené pred otehotnenim) za kazdy nazor dakujem 🙂 ak je tu niekto z UK tak myslim aj tieto napr. 🙂
@lucka199522 ešte chcem dodať, že tú "listovú" som brala úplne celé tehotenstvo a ako vidím na obrázku, tak aj tento výrobok ju obsahuje.
ja som brala ogestan a nič naviac som nebrala. Kyselina listova v tom už je, takže som ju nebrala
No ja som mala tieto ale odporucam vitaminy od Zita West. Ja som to brala pred oboma tehotenstvami.. Ja som brala Vitafem a muz od tej znacky vitaminy specificke pre muza.
Inak ked otehotnies v prvom trimestri by som odporucila Pregacare aj s Omegou 3 ta je dolezita na vyvoj mozgu...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucka199522 ahoj, kým sa nám narodila dcérka, tak aspoň 3 mesiace pred "snažením sa", som musela užívať kyselinu listovú, ktorú som mala na lekársky predpis. Tá je v tehotenstve veľmi dôležitá. Aj napriek tomu nám to vyšlo až po pol roku snaženia sa. Konkrétne s týmto produktom nemám žiadne skúsenosti.