Tehotenstvo 2 mesiace po potrate

2. júl 2021

Dobrý večer dámy, prosím Vás o Vaše skúsenosti, postrehy ohľadom tehotenstva hneď po spontánnom potrate. Na konci apríla mi ultrazvuk v 9tt potvrdil srdiečko bez akcie. Podstúpila som neúspešný kyret, keď sa mi nemohli dostať do maternice. Nechcela som im to dieťa proste dobrovoľne dať… od 7.5. do 2.6. som krvacala a momentálne prebieha môj prvý normál cyklus po potrate. Moc túžime po bábätku.. veľmi chceme a tak som práve teraz 5. deň po zrejme úspešnej 🙏🏼 ovulácii a je mi brutal zle , kŕče v podbrušku, pálenie záhy, únava. No aj keď to ešte nemám potvrdené, ale ak ide o tehotenstvo, vytrpim hocičo, len aby bolo dieťa v poriadku. Prosím napíšte nejaké skúsenosti s tehotenstvom hneď po spontánnom potrate.. ja som sa práve musela vyrozprávať 🙂 ďakujem ❤️

jaruska_12
2. júl 2021

Ja som mala spontánny potrat vo februári v marci menštruácia a v apríli už neprišla no mne bol hneď nasadený medrol duphaston a clexane zatiaľ sa držíme ak keď si potom všetkom tehotenstvo nedokážem užívať a každá poradňa je pre mňa strach . Držím silno palce ❤️

vandica
2. júl 2021

Ahoj, ja som mala potrat 5.aprila. Prvú MS som dostala 14.maja, a druhú 11.júna. Dnes som 6 alebo 7dni po ovulaci (neviem presne kedy nastala, len podľa testov sa riadim), snažili sme sa a tiež mám zvláštne pichanie a bolesti a spala by som. No na tehotenské príznaky mi to príde skoro, skôr si myslím, že príde MS 😔 Do nej mám 8dni.

natalia137
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vandica
2. júl 2021

@jaruska_12
@natalia137
Baby, prosím vás, mali ste predtým ešte nejaký potrat? Keď vám nasadili lieky? Alebo nejaké iné problémy? Či len na základe toho jedného potratu vám to hneď dali? Ďakujem

jaga18
2. júl 2021

Vlani v septembri missed abort, 5.okt kyret, 8.decembra potvrdené //. Momentálne 37. týždeň🤰

pukanec123
2. júl 2021

Vo februári som potratila s následným kyretom, vývoj sa zastavil v 9tt, mesiac pauza, a další cyklus sa hneď podarilo, akurát tu chrápe pri mne ❤️ tehotenstvo bez problémov. Veľa šťastia 🍀

jaruska_12
3. júl 2021

@vandica áno ja som mala za sebou 2 potraty

autor
3. júl 2021

Ďakujem dievčatá 🙂 snáď sa nám to tiež teraz podarí 🙂 ❤️ Prajem vam všetko dobre

autor
8. júl 2021

@vandica alkohol no ako ? Prišla MS ? 🙂

autor
8. júl 2021

Malo byť “ahoj” nie alkohol 😂 prepáč

vandica
8. júl 2021

Ahoj 🙂 ďakujem za opýtanie. O 2dni má prísť, robila som dnes na obed test zo zvedavosti a je tam slabá čiarka. A ty ako? 🙂

autor
8. júl 2021

@vandica jej ❤️ Ja testujem vo veľkom a stále nič. Ja mám dostať MS v sobotu

vandica
8. júl 2021

Vies čo ja sa ešte nejak nevytesujem, aj keď nehovorím, že mi ♥️ trochu nezajasalo. Urobím v sobotu ráno ďalší test, to bude deň MS. Budem ti držať všetky ✊ aby to vyšlo. Daj vedieť.

kvetinka719
22. jan 2022

Baby, môžete ma povzbudiť? Ja som mala MA v 9tt, 17.12 kyret, na ms ešte čakám… chceli by sme sa hneď začať snažiť. Vy ste si aj niečo dávali vyšetrovať, prečo bol prvý MA? A lieky v druhom tehotenstve ste si vyžiadali, alebo vám ich Dr automaticky nasadil? Ja by som chcela otehotniet hneď po 1.ms ak by sa podarilo, aj som písala do jednej skupiny, tam mi baby trocha naložili, že to uponáhľať, tak hľadám podporu, komu to vyšlo 😁💕

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre