Prosím, neukameňujte ma tu. Dnes som si robila test, teda mala som v pláne OVU test, ale nedopatrením, pri malej, varení a práci som spravila tehu namiesto OVU 🙈. Zarazilo ma ale ako vyzerá. Bol použitý tak ako má, nebol dlho ani hlboko namočený. Je na ňom vidieť ducha, na tejto foto nie až tak ako po uschnutí, ale to viem že sa už neráta. Je to teda podľa vás duch, alebo kanálik, alebo bol test jednoducho chybný. Do menštruácie mám ešte 9 dní.
PS: nepotrebujem poučenie ako má vyzerať pozitívni test a ani kedy by sa mali testovať. Išlo naozaj o omyl a výsledok je pre mňa zmätočný. Viac očí viac názorov.
Premoceny
namočená bola iba špička a ani nie tak dlho ako mala
Ja vidím len jednu čiarku. Alebo chybny test.
Žiadny duch, je to chybný test, možno bol po záruke alebo čo...aj mne sa tak jeden rozlial keď som sa testovala..nič to neznamená..ak sa snažíte teda o dieťa sprav si iný (teraz,.zajtra ráno) 🤷
Vidiet len jednu ciarku...
Ked pisete, ze viete kedy sa ma testovat, ze teda islo o nedopatrenie, a do menstruacie je este 9 dni, tak to by tehotenstvo aj tak este neukazalo nie? Ja vidim len kontrolu a teda vela farbiva, lebo to mokrejsie, resp. chybne ako vravia vyssie.
Ďakujem za reakcie. Zrejme chybný test ako som si aj ja myslela.
Je premočný a rozhodne nie je pozitívny :/
@marina447 áno viem, už som posúdila, že ide o chybný test. Premočený isto nie je, ale chybný.
Alebo skor rozmoceny kanalik
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A po uschnutí ako vyzerá? Lebo toto je premočený test