Ahojte .. kedy si môžem urobiť tehotenský test a ukáže mi ? 16.12 som mala plodne dni a priateľ sa urobím do mna a následne aj 17.12.. myslite že by sa nám už konečne pošťastilo ? Ďakujem tá každú odpoved.
Ked vynecha menstruacia
@alex1552 este je skoro na test .. pockaj si chvilku 🙂
Mne takto test ukazal // , takze mozes skusit, ak chces loviť ducha. Ja som mala menzes 17.11. ...1.12. Sex a 10.12 som si robila test. A uz bola voľným okom viditelna ciarka 😉
Ja viem, ze vysledok chce kazda zena vediet co najskor, ale treba pockat. Lebo ak by si otehotnela, test ti to ukaze az vtedy,ked sa vajicko uhniezdi,lebo az vtedy zacne produkovat tehotensky hcg hormon, nuz a uhniezdenie trva cca 10 - 14 dni od pocatia
Tehotenske testy Clear Blue digitalne testy su myslim až dvojnasobne citlivejšie než tie pružkove a ukazuju aj približny tyždeň tehotenstva a to už od 1 tyždňa. Jeden test sice stoji cca 10 Eur ale ked je niekto nedočkavy... Ja som si ani nie tyždeň po "pokuse" ako spravna nedočkavka spravila pružkovy test, ten vyšiel negativny ale po 15 minutach ked som ho už chcela zahodiť som si všimla že sa na nom objavila uplne slabulinka takmer neviditelna čiaročka. Tak som na druhy den kupila digitalny clear blue a ten mi hned ukazal že som tehotna a tyždeň uviedol 1-2 tyždne.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alex1552 to by sme najprv museli vedieť aspoň kedy si mala poslednú ms. Najskôr koncom budúceho týždňa by som si robila test, resp keď vynechá ms