Dievčatá prosím vás, na tomto teste akoby chcela ísť druhá čiarka, že začala a nič, nepotiahla sa ďalej len taká pomlčka hore je .. MS jeden deň meška, BT mam 36,9 stále .. stretli ste sa s tým ? Myslíte že tá čiarka tam mala byť, len je chybný test a mal malo farbivá ? Alebo tam ta čiarka ani nemala byť ? Ďakujem za každú skúsenosť a odpoveď 🍀
Negativny test
Skús ešte jeden test.Mne sa stalo to isté .Ja som ho krátko namocila nestihol sa dostatočne napiť preto druhá ciarka len začala. Druhý test som nechala dlhšie a ten mi už pekne ukázal //
Ja som mala tiez par takych testov, tehotna som nebola
Ahojte baby. Prosim o Vas nazor... Vcera som si robila test a vysla mi druha ciarka taka hrubsia.... mm mi nemeska mam dostat o 3dni ale tak uz cca 2t ma boli v podbrusku obcas jeden alebo druhy vajecnik ma pichne niekedy mam vecer pocit akoby som mala uz dostat ms take mam bolesti ale potom nic. S priatelom mame nechraneny sex ale o babo sa nesnazime, no ak by to prislo samozrejme by sme sa potesili. Len ma matie ta ciarka druha, je mozne ze som urobila nejak zle test, alebo je chybny? Stretlu ste sa s tym niektora? Dakujem vopred za kazdu jednu odpoved! 🙏🏻🙂
@martina2019 pozitivny
@6maybe6 Ahoj. No ano dalsie testy mi vysli uz normalne aj u lekara som HCG mala ako malo byt no len bohuzial sa neudrzalo... Ale skus si urobit tak o 2 dni a uvidis drzim palce 🙂
@miska0948 no tak nevadi drzim vsak palce 🙂
@martina2019 už to nejako neriešim 🙂 raz ti príde 😊
@miska0948 pride urcite 😉
@janka_01 Test je negatívny, nie je tam žiadna čiarka.
@janka_01 ty naco stale testujes 🤦
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miska0948 podla mna to je chybný test 🙂 skus zajtra znova ..