Tehotenský test a Gonasi Kit

nita12
21. sep 2024

Ahojte, som 14dpo a neprisla menstruacia, ovulaciu mam potvrdenu, ale vraj neprebehla uplne idealne.

Pred ovulaciou som si pichla 1x Gonasi Kit a potom po ovulacii 3 dni po tretinkach opat Gonasi Kit, posledna tretinka bola pichnuta pred 7 dnami.

BT mam stale vysoku, dokonca posledne dni narastla opat. Nevydrzala som to a urobila si dnes test s tym, ze si urobim ten isty test zajtra a uvidim, ci bledne alebo tmavne.

Test ukazuje dost tmavu druhu ciarku, ziadneho ducha. Myslite, ze to stale moze byt z Gonasi Kit, ked som pred 7 dnami mala 1 tretinu davky? Ostatne davky boli 9,11 a viac dni. Viem, ze v letaku pisu, ze sa moze drzat v tele az 10 dni, ale mate niekto skusenost, ci moze byt z toho takto vyrazna druha ciarka na teste? Mate niekto realnu skusenost?

linda5678
21. sep 2024

@nita12 ahoj, ja sice nemam skusenost s gonasi kit, ale poznam tieto testy, a mala som takuto ciarku ked mi ms meskala den. Na 3den meskania som mala podla krvi hcg takmer 500. Pride mi to silne aby to bolo len z inekcie, no asi treba este par dni pockat a budes vediet na isto. Drzim palce 🤞

kiki68
21. sep 2024

Podla mna tehu, toto uz musi byt poriadna hladina HCG, Baby tu pridavaju tie fotos po injekciach a pod a to su take jemne ruzove ciarky. Toto su u Teba kolajnice, ako som mala ja po meskani menzesu. HCG som uz vtedy musela mat okolo 2 tis, o tyzden a pol po teste bolo HCG cez 90tis. Takze mozno v case testu bolo aj viac.

nita12
autor
21. sep 2024

@linda5678 dakujem 🙂 jo, pockam, pripadne si budem robit zajtra alebo pozajtra opat a uvidim, ci ciarka silnie alebo slabne.

nita12
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nita12
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nita12
autor
22. sep 2024

@kiki68 dnes to vyzera takto, pride mi, ze ten dnesny je tmavsi, malo by to logicky klesat, keby to bolo z injekcie si myslim.. uvidime o par dni teda, bojim sa tesit sa..

bambulka711
22. sep 2024

@nita12 gratulujem, toto gonasi nebude. Koľko dní je od poslednej tretiny?

nita12
autor
22. sep 2024

@bambulka711 dnes je 8. den od poslednej tretiny, druha tretina bola pred 10 dnami a ta prva tretina pred 12 dnami.

bambulka711
22. sep 2024

@nita12 tak to isto nie je gonasi, tá čiarka je tmavá na 8 deň a ešte od včera aj stmavla ❤️
Ale osobnú skúsenosť mám iba s komplet dávkou a tieto trerinky nemám skúsenosť.

kiki68
22. sep 2024

@nita12 podla mna si na supu tehu, taketo ciarky to zvyskove HCG nespravi. Poznam vela bab, co pichaju toto ( chapes ked si vekovo od 35 tak mas takych kamosiek ako maku), a to maju vsetko iba bledoruzovu ciarku, viac menej ducha a nesilnie to. Toto vyzera naozaj ako moj test vtedy, uz len drzim palce az mate na sono krasne babatko ❤️🙏🏻🍀

linda5678
22. sep 2024

@nita12 suhlasim s babami vyssie, takto vyzera regulerne krasny pozitivny test 👌Potisku blahozelam 🤞🍀

juliavolna
1. okt 2024

@nita12 toto nie je gonasi , gratulujem

nita12
autor
2. okt 2024

@juliavolna dakujem, uz to mam potvrdene aj z krvi 🙂

kiki68
2. okt 2024

@nita12 gratulujem ❤️😍🍀

24lucia24
4. okt 2024

@nita12 Ahoj gratulujeeem 😍. Ja som tiež dnes ráno nevydržala a mala som slabú čiarku na teste, som 9 deň po celej dávke Gonasi .. taktiež skúsim zajtra či mizne, alebo bude silnieť... bola si na IUI, alebo len plánovaný styk? 🙂

nita12
autor
4. okt 2024

@24lucia24 ahoj, drzim palce 🙂 daj vediet, ci silnie 🙂 planovany styk

24lucia24
7. okt 2024

@nita12 tak dnes mám 10 deň po IUI a vyzerá to takto. Viem, že pepino zvykne ukazovať falošnú pozitivitu, ale mali len tento 🙂 .. podľa centra mám robiť test v piatok 11.11. Tak skočím do lekárne a uvidim na 100% až piatok 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre