Tehotenský a ovulačný test

31. mar 2022

Potrebujem poradiť 🙂 Už si dlhú dobu sledujem ovulaciu - testami - a vždy som to mala pekne po poriadku (slabé,silnejšie, pozitívne, slabšie a slabé). Teraz sme mali styk pár dní pred ovu, kedy boli testy silnejšie ale nie pozitívne. Po pár dňoch boli pozitívne, neskôr začali slabnúť ale teraz nie sú slabé práve naopak znova sú silnejšie. Na tehotenskom teste mi vyšiel úplne slabý duch - teda možno, že som tehotná - ale prečo podľa ovulačných testov len teraz prebehne (znova) ovulacia?

pininka1
31. mar 2022

Nespoliehala by som sa len na ovulacne testy. Mne neukazali ovulaciu ani ked som presne vedela ze ju mam kedze si ju roky sledujem podla hlienu, bola tam len jedna ciarka, napriek tomu som otehotnela. Zameraj sa uz len na tehotenske testy a budes kludnejsia.

janetinka27
31. mar 2022

no minule sa tu pisalo, ze ovulacny test moze zachytit aj tehotenstvo, lebo tie hormony su podobne. takze zrejme nejde o ovulaciu, ale moze ist o tehotenstvo

kvecinka321
31. mar 2022

Ak máš pozitívny ovulacny test je možné že si tehotná, ja som si takto potvrdila dve tehotenstva, nemala som doma tehotenský iba ovulačný a ten bol pozitívny, následne mi aj tehotenský potvrdil tehotenstvo.

bibsha
1. apr 2022

Mne sa to práveže nepotvrdilo presne som to minule čítala tak som si robila ovulačné aj deň pred MS a bol negatívny ....na 29DC som už mala pozitívny tehotenský a ovulačný som si až tak potom 3 dní potom teda skúsila a až potom bol pozitívny...ale asi to je teda individuálne lebo tiež som čítala že veľa žien si tak potvrdilo

ketonka
1. apr 2022

z vlastnej skúsenosti..robila som si ovu test niekoľko mesiacov, vždy mi ukázal a neotehotnela som. Jeden mesiac mi vôbec neukazoval čo som nechápala lebo vytok som mala a bum v ten mesiac som otehotnela, dokonca čakám dvojičky a dr mi povedala že som mala dvojitú ovulaciu lebo vyzerajú splodene v ten istý deň a sú dvojvajecne. Takže ovu test určite nie je meradlom.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre