Tehotenské testy po Ovitrelle

lienka_9
10. feb 2021

Baby skúšali sme si robiť tehotenské testy po injekcii OVITRELLE?

mattkapd
10. feb 2021

Nemám skúsenosť ale pozrela som pribalovy leták.. Snáď pomôže

mikasz
10. feb 2021

@lienka_9 10dni moze byt zostatok v tele, tak nema vyznam robit,mozno tak na sledovanie ci uz vyprchal...

misa11111
10. feb 2021

Mne hovoril doktor že môžu duchovať a test si urobiť až po 15dni

artemislix
10. feb 2021

ja som si robila test na 8 deň, duch bol. potom na 10 deň som išla na odber krvi, a HCG som už mala 105. na 13 deň som mala HCG 330. môže byť duch, ale nemusí. závisí aj od toho, koľko tekutín vypijete za deň. mne bolo povedané, že mám vypiť 3 až 4 litre vody na deň, nech zo seba čím skôr vyplavim všetky hormóny, ktoré som si pichala do tela. verím že každý doktor ma na to svoj názor 🤷‍♀️

mikasz
11. feb 2021

@artemislix na 8-10-13 den po podani ovitrelle?

lienka_9
autor
11. feb 2021

Baby chcem sa spýtať ci vidite aj vy ze ten dnešný test je výraznejší, ten druhý je zo včera

babovka2321
11. feb 2021

@lienka_9 ale vyraznejsie su OBE ciarky, lebo predchadzajuci uz poriadne uschol, takze neda sa takto porovnavat iba testovacia ciarka.

lienka_9
autor
11. feb 2021

@babovka2321 len ten včerajší bol 25 citlivosť a dnešný 10

mikasz
11. feb 2021

@lienka_9 tak aj to je rozdiel, treba porovnavat rovnaku znacku a rovnaku citlivost, ideal v rovnakom case

lienka_9
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka_9
autor
12. feb 2021

Ahoj mali ste niektora takéto TT po OVITRELLE... OVITRELLE mi pichli 5.2. dnes som 6dpo. Spodný test je dnešný.

babovka2321
12. feb 2021

@lienka_9 prepac, ja chapem, ze velmi tuzis byt tehotna, chapem aj skore testovanie (aj ja som testovala skoro), ale naco v tvojom pripade testujes, ked este nepreslo 10 dni a ten test, hoci pozitivny, vobec nemusi znamenat tehotenstvo? Ciarka vobec nesilnie podla tych testov a 6dpo by ti tehotenstvo este asi ani ziaden test neukazal.

misa11111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka_9
autor
15. feb 2021

Je to este z OVITRELLE??? 11 deň od injekcie

kacenka3000
15. nov 2022

Ahojte som po Ovitrell. . . Pichali mi ho 3.11. . .takto mam testy na 10. 11. A 12. Deň. . .zdá sa mi ze testy tmavnu. . .myslíte že budú ozaj pozitívne?

nikadominka
27. jún 2024

Ahojte, dnes som 9 deň po pichnutí injekcie ovitrelle s plánovaným pohlavným stykom. Čo si myslíte o tejto čiarke ? Test som robila dnes ráno prvý krát nevydržala som čakať aj keď viem že ovitrelle sa môže držať dlho. Chodím ale často čurať, pijem veľa vody .. myslím že na ten 9ty deň je to celkom silná čiarka vzhľadom na to.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre