Tehotenské príznaky pred menštruáciou

lucia851
19. máj 2019

Ake priznaky ste pocitovali uz pred menstruaciou?

lenulka_14
19. máj 2019

@lucia851 priznaky ako ked prichadza menstruacia ale predsa boli take ine ako vzdy
Preto som robila test uz pred vynechanim ms a uz tam bola slaba druha ciarka.

monca0021
19. máj 2019

@lucia851 toto aj mna zaujíma

nikushka46
19. máj 2019

mna boleli prsia a neviem, mala som tusak, ze to bude cosi viac a 3-4 dni pred MS tam boli jasne // ciarky 🙂

lucia851
autor
19. máj 2019

Mna boli brunch chvilami aj pichanie citim,prsia ma bolia aj krize a kolena,musim este pockat par dni a potom si spravit test

chcemradu
19. máj 2019

Pnutie v prsnikoch, bolest bradaviek, menštruačné bolesti v podbrušku, kovová chut v ústach, strata chuti na kavu. Vsetko uz pred menzesom. A ked menzes neprisiel, tak mi zacalo byt nevoľno a uz som bola aj casto ospala.

vektricka16
19. máj 2019

@lucia851 ja som bola strasne smadna, hlavne rano ked som sa zobudila .tak som si spravila test 5 dni pred ms a uz bola silna druha ciarka 🙂

83lenka83
19. máj 2019

@lucia851 mna prsia neboleli ani bradavky, dostala som nadchu a napriek tomu som mala velmi silny čuch, pichalo ma pri pupku, velka unava.

ankaevka
19. máj 2019

Nic, ziadne priznaky okrem vynechanej ms..alebo som sa len nesledovala, neviem..az potom zacali byt citlive prsia, nutkanie na zvracanie pri niektorych pachoch

dagmar13
23. máj 2019

Mne sa chcelo zrazu dosť spať,nafúknuté brucho, hladná....4 dní pred ms som mala 2 čiarky....

nini1010
23. máj 2019

Za mna jedne pichanie v pravom dolnom podbrusku.mala som to vzdy ked som bola tehotna.asi uhniezdovanie,neviem.

jaja8_9
31. máj 2019

Predmenstruacny syndrom

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre