Ake priznaky ste pocitovali uz pred menstruaciou?
mna boleli prsia a neviem, mala som tusak, ze to bude cosi viac a 3-4 dni pred MS tam boli jasne // ciarky 🙂
Mna boli brunch chvilami aj pichanie citim,prsia ma bolia aj krize a kolena,musim este pockat par dni a potom si spravit test
Pnutie v prsnikoch, bolest bradaviek, menštruačné bolesti v podbrušku, kovová chut v ústach, strata chuti na kavu. Vsetko uz pred menzesom. A ked menzes neprisiel, tak mi zacalo byt nevoľno a uz som bola aj casto ospala.
@lucia851 ja som bola strasne smadna, hlavne rano ked som sa zobudila .tak som si spravila test 5 dni pred ms a uz bola silna druha ciarka 🙂
Nic, ziadne priznaky okrem vynechanej ms..alebo som sa len nesledovala, neviem..az potom zacali byt citlive prsia, nutkanie na zvracanie pri niektorych pachoch
Mne sa chcelo zrazu dosť spať,nafúknuté brucho, hladná....4 dní pred ms som mala 2 čiarky....
Za mna jedne pichanie v pravom dolnom podbrusku.mala som to vzdy ked som bola tehotna.asi uhniezdovanie,neviem.
Predmenstruacny syndrom
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucia851 priznaky ako ked prichadza menstruacia ale predsa boli take ine ako vzdy
Preto som robila test uz pred vynechanim ms a uz tam bola slaba druha ciarka.