Ahojte prepáčte že zakladám novú diskusiu ale potrebujem vaše komentáre takže sa podarilo mám sa tešiť? Aký je postup ďalej? ďakujem ste zlaté ❤️😉
Ďakujem krásne problém je že som v zahraničí či vybavovať tu doktora alebo na slovensko ale asi tu uvidíme ďakujem je to šok a volať dr hneď zajtra alebo mám počkať niekolko týždňov vôbec neviem 😱❤️😉
Gratulujeeeem, v prvom rade sa tešte, buď v pokoji, žiaden stress, veľa oddychu ale zasa pohyb je dôležitý, objednaj sa k MUDr. a všetko bude ok. Nemusíš naháňať, ale doktor robí rôzne testy v určitých štádiách tehotenstva. Uvidíš ako to budeš znášať, či ti nebude bývať zle a pod. Zváž spolu s lekárom a manželom akú máš prácu, či môžeš ďalej pracovať alebo pôjdeš na PN-ku. A o pár mesiacov ťa prekvapia prvé pohyby, kopance a bude to tu raz dva, vaše vytúžené babo budete držať v náručí. Užívaj si to, sú to neopakovateľné chvíle, pekné i tie menej 😉
@ajjka272 si na dovolenke,alebo zijes v zahranici?
@ajjka272 si 4+3tt takze 5tyzden. Staci ti ist za take 2-3tyzdne k lekarovi
Uz tretí rok sme tu mala som v plane byt tu do decembra a potom navrat na slovensko kde nas caka domcek tak asi tu doktorov a porod na slovensku ak bude vsetko ok to je este daleko 😘
Myslite vyskusat aj viac testov aby som si bola naozaj ista o niekolko dni ci? 😉
@ajjka272 netreba. Si tehu. Je to jasne uplne
Ďakujem 😉
Skúste zavolať svojmu gynekológovi že máte pozitívny test a kedy ste mali poslednú menštruáciu a poraďte sa čo by bolo lepšie hľadať si tak doktora alebo prísť domov poprípade do ktorého týždňa 😊
No problem je ze nemam svojho gynekologa viem ze je to nezodpovedne ale nemala som dovod takze este som nikdy nebola u gynekologa 🤔
@ajjka272 nikdy nie je neskoro a toto je ten spravny a pravy cas nejakeho si najst na cele toto obdobie
gratulujem moc 😍😍 drzim palce aby bolo vsetko ok a boli ste zdravi
Ahojte takže k dr idem az 30teho jula a mam otazku je aj toto pozitivny test nema tam byt plusko? Idem si kupit dalsi test tento som robila asi pred 4 dnami lebo ziadne priznaky nemam tak neviem ci mam tomu verit a oznamovať to rodine pokym to nemam potvrdene sle clearblue digitalny my ukazal ze 2-3 tiez pred 4 dňami tak uvidime len som nedockava 😘dakujem
Dakujem krasne 😘
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Gratulujem. Kedy si mala poslednu menstruaciu? Vypocitaj si v ktorom tyzdni cca si a priblizne 7-8tt sup k lekarovi. Malo by byt uz srdiecko