Baby, v septembri to budú už 2 roky od pôrodu a mne stále neprišla menštruácia. Nie je to divné? Nepoznám žiadnu mamičku v okolí, ktorej by to tak dlho "trvalo" (áno, kojim, ale už len pred spaním a v noci keď sa malý zobudí)
Chceli by sme s mužom prírastok a takto naše snaženie nemá vôbec žiadny účinok...
Za každú radu ďakujem
@blackcurrant sú ženy, ktoré majú len minimálnu šancu otehotnieť, kým čo len trochu dojčia. ...
TAk mas pravdu, takto nemate takmer ziadnu sancu otehotniet, kedze nemas cyklus... dva roky je strasne dlha doba, zabehni si na preventivku, dohodni sa s lekarom, co sa da robit, obcas staci nasadit par dni progesteron a potom vysadit a telo nejako zresetuje, ale obcas proste pomoze az skoncit dojcenie... ano mozes stale dufat, ze "casom" nabehne cyklus, ale zatial je to snazenie proste o nicom bez ovulacie...
pznam mamicku, co nemala cyklus 3r. kojila a isla takto z jedneho tehu do druheho.
prvá ovulácia nastane ešte pred tým, než ti po pôrode príde prvá menštruácia. Takže technicky otehotnieť môžeš aj bez toho, aby si menštruáciu vôbec dostala. Ale kedy a či vôbec nastane ovulácia, to by som riešila s lekárom, tiež sa mi 2 roky zdajú už veľa.
@blackcurrant môžeš byť aj tehotná opat
@blackcurrant no mne sa spustila menzes po tých dvoch rokoch a presne kvôli kojeniu lebo som kojila ešte a keď som prestala spustila sa 😉
@blackcurrant Ja som kojila presne 2roky aj 2 dni, kvôli jej zúbkom som ju musela zo dňa na deň odstaviť. Dovtedy som cyklus vôbec nemala . A prvá menštruácie mi prišla až o nejaké 2-3 mesiace.. Cyklus sa mi upravoval vyše polroka. Podľa Dr.to bolo úplne v poriadku 👌🏻takže no stres
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@blackcurrant nie je to divne a ano mozes otehotniet. Ale toto chce gynekologa veru a mrknut to tam dole sonom