Caute kocky, mate prosim skusenosti s tymito tabletkami? Pomohli vam k otehotneniu?
ahoj, zatiaľ užívame tbl. druhý mesiac, ale zatiaľ nemáme odozvu, počkáme, čo sa bude diať po treťom mesiaci užívania. Čítala som o veľmi dobrých výsledkoch, tak uvidíme 🙂 🙂 😉 😉
@nemko
@dvojbottka ,
baby, tak ake boli nakoniec vysledky so staminogrom? uz ho beriem 3. tyzden, tak som zvedava na vase skusenosti
ahoj, neviem či to spôsobil staminogro alebo po mesačnej pauze alchemilka s kys.listová((3x denne), ale otehotnela som. Síce to neskončilo dobre lebo dieťatko bolo choré,ale po 6 rokoch snahy to bol úspech.My sme ho brali obaja a berieš ho postupne ako je tam napísané, od 1x1 po 4x1.Želám ti veľa šťastia, nech sa ti to podarí 😉 😉 😉 .
@dvojbottka ,
ahoj, az teraz som si nasla tvoju odpoved...mrzi ma, ze to nedopadlo dobre.
ja staminogro uz beriem 1,5 mesiaca...a planujem v nom pokracovat...bolo by fajn, keby sa sem ozvali baby, ktore ho uzivali dlhsie....
ahojte, beriem ho 4 tyzden, pocitove zmeny ziadne, ale prave dnes na 9 DC som mala 18 mm folikul, lekar sa vytesoval ze ako pekne, tak mam pocit ze je to tym, caka nas iui tak snad pomoze...
@sisa50 budem ti držať palce... 🙂 🙂 🙂
dakujem... 🙂 nech sa aj vam podari 🙂
Kočky ako Vám to pomohlo? Ozvite sa niektorá. Práve som si to zakúpila.
ahojte nezostalo vam par tabliet z toho stamina?
@terezap1
@gerdusha
@dvojbottka
@sisa50 ahojte máte ich este? ja si ich už neviem kupit...neviete mi par kapsul posunut?
@sobka nemám, ja som ich dojedla... ☹
dakujem za info dievcata🙂 ako pokracujete? zmenilo sa u vas za ten cas nieco?
@sobka áno, znovu som bola tehotná a znovu bolo dieťatko choré, chystáme sa na genetiku a zistiť príčinu.... 😒
@dvojbottka je mi to luto, do tretice to musí vyjst🙂 držím silno vsetkým nam snažilkám palce 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
http://www.prirodna-lekaren.sk/StaminoGro