Ahojte, nema niekto skusenosti s doplnkovymi tabletkami Permen od Walmarku ? Manzel ich uzival asi tyzden a myslim, ze to malo ucinky , aj ked neviem ci zabrali tieto tabletky alebo psychika, ale kazdopadne videli sme rozdiel. 😉 Ked som sa na nich spytala lekara, tak on ich nepoznal, je to asi nejaka novinka.
ahoj maca moj priatel ich tiež berie pretože mal zly spg.no nam ich odporučil doktor berie ich dva tyžne a je tu fakt zmena mame kvalitnejší sex....no a mali by mu pomoct aby sme mali babo...no a moj doktor vravel že stymito liekmi maju dobré skusenosti...ozvi sa 🙂
Ahoj Katy, tak to si ma velmi potesila, ze mate aj odporucania od lekara. Manzel mal zhorseny spg kvoli ureaplazme aspon tak nam to lekar vysvetlil, ale nie je na tom az tak zle. Tak verim, ze tieto lieky mu len pomozu ho zlepsit a samozrejme aj skvalitnit sex. 😉
macka verím tomu že po dvoch tyžnoch už aj ty spozoruješ zmenu..ako aj ja..no nas spg..bol otom že spermiky boli lenive a za dva mesiace ideme na kontrolu..tak uvidime či to pomohlo... 🙂
aj u nas boli o nieco lenivsie ako by mali byt , ale lekar povedal, ze to nie je nic co by nam malo branit, tak verim tomu my sa uz snazime vyse 2 rokov, je to nekonecny pribeh, tak verim, ze o 2 tyzdne budete mat super vysledky
Ahoj Katy, este ma napadlo - teraz maju akciu na wlamarku na Permen - zaplatis za jedno balenie a druhe mas zadarmo, tak ak by si chcela tu je www.klubzdravia.sk - zaplatis 435,- + postovne a mas 2 balenia 😉 🙂
http://www.barnys.sk/prostata-menopauza/tip-pro... baby toto som este nasla.. a tam aj pisu ze skvalitnuje spermie..marcelka a dobra je aj maca 🙂 profertil je velmi drahy a kazdemu nepomoze. o tom permene som este nepocula. a este je dobre mu davat selezin. je tam aj vitamin E a ten je dolezity. Takze este nejdete na ziadny vykon?? bola si u Hermanna ze ??
Ahoj Lauritka 🙂 , no po dlhsej dobe som sem nakukla, chodim tu iba sem tam, lebo sa nechcem nejako na to upinat. U Hermana sme boli a zatial na ziadny zakrok neideme. Napisem do IP - macu a selezin sme uz preventivne brali aj ked mal dobre vysledky, u Hermana sme boli na druhy spg no teraz sa nam vysledky zhorsili kvoli ureaplazme, takze ten permen mu davam viac menej preventivne a zlepsil sa nam aj sexualny zivot. 😉
aha.. dobre napis IP .dakujem.
ahoj no macka fakt dobra akcia na ten permen no to je asi len pre clenov klubu zdravia...vsak,,,? ☹
Ahoj Katy, nemyslim si, pripadne sa skus zaregistrovat a ak by bol s tym nejaky problem, tak ak by si chcela kludne to mozem objednat na svoje meno a ti to preposlem. 🙂
ahoj maca no nevie skusim sa tam zaregistrovat a dam ti vediet ako to dopadlo...inak co??už vam zabera ten permen?? 🙂
ahoj katy, no brali sme ho asi pred mesiacm a ucinky sa urcite dostavili co sa tyka nasho sex. zivota 😉 len neviem ci to bolo tabl. alebo psychikou. teraz cakame na kontrolny vyter ci sme sa preliecili na ureaplazmu a ideme na to. takze onedlho ho zacne brat znovu a verim, ze sa to tento rok konecne podari. 😵
no macka..myslim že to nebola len psychika..lebo aj naš sexualny život sa dost zlepšil...držim palce 🙂
🙂 tak to je super, ze nieco take vymysleli, tak verim, ze aj tymto si trosicku pomozeme a ty beries nejake vitaminky ?
maci nie neberiem nič no preistotu aby to mali spermiky lakšie pojdem na prefuky...čo už to bol napad pana doktora..tak si dam poradit..a inak asi mu to naordynujem nastalo..hihi..lepší sex 😀
no ja mam po laparke a uz len cakam na vysledky ci sme preliecili ureaplazmu, takze verim tomu, ze kombinacia laparky a permenu, bude konecne nieco znamenat 😉
prajem pekny den, pridam aj ja svoj nazor. mam doma chlapa, ktory je proti akymkolvek liekom, napriek tomu som ho presvedcila, ze je jar a treba vitaminy, davam mu permen. nejaku premenu nevnimam, preto zastavam nazor, ze je to vec psychiky. hoci navonok nic nevidiet, spolieham sa, ze permen ucinkuje na spermie. ja beriem clostil, tak uvidime. nespoliehala by som sa na dve balenia za jednu cenu, aby si organizmus nezvykol a necakal iba na permen.
tak slavka aj ja prajem pekny den no a to či je to o psichyke bo nie....nieje len otom ale aj otom či toho chlapa aj pritahuješ..a ak nie tak asi nevidiš zmenu no neboj permen sa berie prve dva mesiace dva krat denne a to pred jedlom...a potom už len 1 krat denne...no učinkuje po dvoch až troch tyžnoch uživania...treba sa porozpravat aj s doktorom ....odborny nazor treba...
pomohol Vasim polovickam Permen k lepsiemu spermiogramu?
moj mangel ho berie..ale zatial este nevieme ci mu pomaha..berie ho 2 tyzdne...
Ahojte, nám doktor tiež odporučil Permen kôli spg, ale ja sa bojím dávať manželovi tento prípravok nakoľko on je dosť sexuálne aktívny a nechcem aby bol ešte viac, tak neviem, veľmi neverím, že by nám to pomohlo s spg. Čo myslíte?????????? 😉
ja mozem potvrdit, ze Permen ma cosi do seba...
nase snazenie bolo takmer pol roka neuspesne... manzel sice na spg nebol, ale Permen som mu kupila "preventivne", ze neuskodi, ak sa kvalita spermii zlepsi... 🙂
okrem ineho som mala pocit, ze aj nas sexualny zivot sa zlepsil a konecny vysledok - hned po tom, co manzel douzival prve balenie, som si nasla na teste // 😵
netvrdim, ze k tomu pomohol len Permen, jednoducho sme mozno mali v ten mesiac stastie... ale na skodu to urcite nebolo... 😉
drzim vsetkym palce!!! 🙂
weja..ja si tiez myslim..radsej uzivat toto ako nic..moj uziva permen-,cem m pre muzov...a kyslelinu listovu..
no ja som to teraz mangelovi tiez kupila, aj ked ma prvy spg super, teraz nas caka druhy kvoli IUI, tak som si chcela poistit dobry vysledok... zatial ho uziva tri dni, tak nemozem este povedat nejake zmeny, ale uvidime ako nam dopadne spg pre IUI, hadam dobre 😀
Ahojte,tak posuvam vyssie temicku,a zaroven chcem napisat ze ja tiez idem muzikovy ten permen objednat 🙂 😉
ja vam poviem ci funguje..koncom septembra..slubujem...uvidime ci sa mu spg zlepsil..
ahojte, ja som ho drahemu naordinovala len minuly tyzden, takze uvidime 😉
ahojte moj manzel ho uzival 3 mesiace a ja clostil a zabralo asi oboje.moj doky mu ho odporucil lebo nemal velmi dobry spg tak si myslim ze pomohol 🙂
ariana..aky zly mal spermiogram?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
•pomáha navodzovať a zlepšovať erekciu
•blahodárne pôsobí na sexuálnu túžbu, zdatnosť a výkonnosť
•je vhodný pri problémoch s neplodnosťou
•pomáha zlepšiť a skvalitniť sexuálny zážitok